7.9.11

ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΛΟΙΠΟΝ..


Αν και η ανακοίνωση που υπογράφει ο -παραιτημένος κατά τα άλλα- Μπάμπης Καραμανλής δεν γράφει το όνομα του επενδυτή-επιχειρηματία (!!!) σύμφωνα με όλα τα ΜΜΕ, αυτός είναι ο Ευστάθιος Μπαϊρακτάρης -του Κωνσταντίνου, γεννημένος το 1940, μέλος της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. από το 2008 και με δικαίωμα ψήφου (αυτές είναι οι δικές μου πληροφορίες)- που κινείται στον εκδοτικό χώρο όπως έγραψα και χθες .
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν διαρρεύσει είναι αυτός που σήκωσε τον Γιώργο Αμερικάνο σε ένα γνωστό ενσταντανε που αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός μετά τον θρίαμβο του Καλλιμάρμαρου στις 4 Απρίλη του '68. Στην προκειμένη περίπτωση μάλλον είναι ο κύριος αριστερά στην από πάνω φωτογραφία που υπάρχει στο αραχνιασμένο aekbc.gr

κι αυτή είναι η φωτό με τον Αμερικάνο να είναι στους ώμους του ...φερόμενου ως Στάθη Μπαϊρακτάρη (αλλά δυστυχώς σε χαμηλή ανάλυση-μέγεθος)



Διαβάστε και τις δηλώσεις του Μπαϊρακτάρη στις δυο Ωρες όπως τις μεταφέρει ο Γιώργος Νικολάου στο basketblog

H "ΩΡΑ" του Μπαϊρακτάρη
Του Γιώργου Νικολάου 
07/09/2011 (12:00)

O κόσμος το ‘χει τούμπανο και ο… Καραμανλής κρυφό καμάρι! Ο (παραιτηθείς ακόμα) πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες συμφωνία με επενδυτή δίχως να τον κατονομάσει, αλλά ο επενδυτής Ευστάθιος (Στάθης) Μπαϊρακτάρης, πρώην πρόεδρος της Εράνης Φιλιατρών, έκανε δηλώσεις και στις δύο "ΩΡΕΣ".

Στην "ΩΡΑ των σπορ" ο κ. Μπαϊρακτάρης ήταν πιο εγκρατής: «Αυτό που θέλω να πω αυτή την ώρα είναι: Είμαι "Ενωσίτης". Είμαι οπαδός της "Βασίλισσας"  και δεν μπορούσα να την βλέπω να ταλαιπωρείται. Γι’ αυτό ευαισθητοποιήθηκα. Αυτό που θέλω να πω είναι, ότι η ΑΕΚ δεν είναι ζητιάνα. Η ΑΕΚ είναι η "Βασίλισσα" του ελληνικού μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να ξαναγίνει αντάξια της φήμης της. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι έβαλαν από το υστέρημα τους για να βοηθήσουν την ΑΕΚ, αλλά η ΑΕΚ γυρίζει σελίδα. Λεπτομέρειες θα μάθετε σε λίγες ημέρες".

Στην "Κιτρινόμαυρη ΄Ωρα" ο κ. Μπαϊρακτάρης έβαλε ψηλότερα τον πήχυ: "Για μένα η ΑΕΚ είναι αυτή, που θυμάμαι από παλιά.  Αυτή του 1968. Ξέρετε, ήμουν στο Καλλιμάρμαρο. Εκλαψα με τον Γιώργο Αμερικάνο. Ακόμη κλαίω ακούγοντας την περιγραφή του Βασίλη Γεωργίου. Αισθανόμουν ντροπή που η ΑΕΚ δεν μπορούσε να βοηθήσει τον μεγάλο Γιώργο Αμερικάνο σε μία πολύ δύσκολη στιγμή του. Θέλω η ΑΕΚ να ξαναγίνει Βασίλισσα.

Θέλω να κάνει την υπέρβαση. Αρχικά να ανέβουμε ως πρωταθλητές στην Α1 και μετά θα πάρουν όλα το δρόμο τους. Θα δώσω τη δυνατότητα στον Άγγελο Κορωνιό, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα, να πάρει όποιον παίκτη θέλει και να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει. Να κατακτήσει τίτλους στην Ελλάδα και να πρωταγωνιστήσει ξανά στην Ευρώπη.

Θέλω να δω την ΑΕΚ ξανά πρωταθλήτρια. Οραμα μου είναι σε μία επέτειο του 1968 να γίνει αγώνας στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρουσία όλων των παικτών αυτής της τεράστιας ομάδας. Θέλω εκεί και τον Γιώργο Αμερικάνο, έστω σε μία καρέκλα. Δεν έχω να κερδίσω τίποτα από την ΑΕΚ. Τι να κερδίσω; Είμαι ένας ταπεινός δούλος της Βασίλισσας και τίποτα παραπάνω. Η ΑΕΚ είναι σαν διαμέρισμα. Πρώτα μπαίνεις στο χολ και μετά στην τραπεζαρία. Αν με καψουρέψουν θα πάρω και τις μετοχές, θα τα πάρω όλα. Μη βιαστείτε να με κρίνετε".
και το συμφωνητικό [via sport24.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια: