19.2.12

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ...ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ


Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, μια στο τελευταίο ματς του Λιόγα στον πάγκο μας, μια στο πρώτο και μια στο τελευταίο ματς του Παπανικολάου που τον αντικατέστησε και την τέταρτη στο ντεμπούτο του Καραγιάννη, η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με το εμφατικό 69-56 τους Ίκαρους Σερρών στα Λιόσια - υπερκαλύπτοντας δηλαδή τη διαφορά (69-62) που είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο  . Βέβαια κατά πόσο θα μας χρησιμέψει αυτό το πλεονέκτημα θα φανεί στη συνέχεια . Είμαστε 11 αγωνιστικές πριν το τέλος, με 4 και 3 νίκες διαφορά από Πανελευσινιακό και Απόλλωνα που μας έχουν πάρει και μέσα έξω.. Οι Ίκαροι είναι στην τρίτη θέση ένα βαθμό πάνω από εμάς που ισοβαθμούμε με Λαύριο και Αρκαδικό, ενώ μια νίκη λιγότερη έχουν ΟΦΗ, Κηφισιά, Ερμής Λαγκαδά & Δόξα Λευκάδας . Είναι πρόδηλο λοιπόν πως είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς ακόμα και για να πούμε ότι δε θα αντιμετωπίσουμε περιπέτειες και για παραμονή ..

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα φόρεσε τις περσινές εμφανίσεις, με το λογότυπο του ΕΣΑΚΕ και τους περσινούς χορηγούς, καθώς όπως έγινε γνωστό υπήρξε ένα πρόβλημα με τα πλυντήρια και δεν ήταν διαθέσιμες οι κανονικές. Το κατά πόσον αυτό είναι πραγματικός λόγος θα φανεί στις επόμενες αγωνιστικές.. Γιατί και πέρσι με κάπως ανάλογη αφορμή, είχαμε χορηγό μόνο στα εκτός έδρας με τις μαύρες εμφανίσεις και όχι στα εντός με τα κίτρινα.

Αγωνιστικά, η ομάδα δεν έδειξε να διορθώνει το βαθύ της επιθετικό πρόβλημα (μόνο ο Σκλάβος θύμησε κάτι από το 8-0 και μαζί με τους σχετικά σταθερους Φαλέκα-Κούρτη τράβηξαν το κουπί), αλλά απλά προσπάθησε να το διαχειριστεί παίζοντας και πάλι καλή άμυνα . Στο τέλος του αγώνα με τη διαφορά να έχει κριθεί, έριξε και όλους τους πιτσιρικάδες στο παρκέ γεγονός αναμφισβήτητα θετικό, αφού θα πρέπει να στηριχθεί σε δωδεκάδα αν είναι δυνατόν και όχι σε 7-8 για να μπορέσουμε να βγάλουμε το υπόλοιπο του μαραθωνίου .. Βέβαια ένα ζητούμενο είναι το αν θα μπορέσει να συνεχίσει να παίζει τόσο πολύ ο Φαλέκας.. (35'54" τώρα με τους Ίκαρους, 39'38" με την Ελευσίνα) που φαίνεται να είναι αυτός που εμπιστεύεται σχεδόν αποκλειστικά για άσο ο νέος προπονητής .

Δεν υπάρχουν σχόλια: