3.7.12

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ...


Μπήκε ο Ιούλιος, ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΚΑΕ Νίκος Γεωργαντζόγλου έχει παραιτηθεί πριν τελειώσει αγωνιστικά η χρονιά και δεν έχω ακούσει να έχει αντικατασταθεί από κάποιον, ούτε και να έχει λήξει η θητεία της προσωρινής διοίκησης..
Από την Ερασιτεχνική δεν έχει ακουστεί κάτι πέρα από την -με βάση τα δημοσιεύματα, αλλά και περσινές ανακοινώσεις- παγιωμένη άποψη της πλειοψηφίας του δσ πως είναι προτιμότερο να φουντάρει οικειοθελώς η ομάδα στη Β' Εθνική για να ξεχρεώσουν τίποτα ψιλά οι Φιλίππου και σία .. Για καμιά κίνηση για να γίνει συνέλευση να αποφασίσει το μέλλον του ιστορικότερου τμήματος του συλλόγου ούτε κουβέντα ..
Όμως ο χρόνος τρέχει, μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν η όποια διοίκηση, η οποία είναι όμως άφαντη ... Βλέπω να γινόμαστε ο Πανελλήνιος του 2012/13, δηλαδή η ομάδα που θα υπάρχει μόνο στα χαρτιά και δεν θα παίζει πουθενά ...

Υ.Γ. Μπορεί να έχω πολλές διαφωνίες με τους χειρισμούς του Μπάμπη, αλλά τουλάχιστον αυτός το ψάχνει για να κάνει κάτι και να διασωθεί έστω και στο παραπέντε το κύρος της Βασίλισσας .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαρίδημε, η περασμένη μπασκετική χρονιά ήταν ψυχολογικά αβάσταχτη και πικρή.

Μακάρι, να γίνει το θαύμα και να μπορέσουμε να βγούμε από το αδιέξοδο.

Στέλιος

Υ.Γ. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω εάν ο Μπάμπης Καραμανλής είναι σε θέση να προσφέρει κάτι περισσότερο από καλές προθέσεις. Συμφωνώ όμως μαζί σου ότι του πιστώνεται η προσπάθεια.