23.10.12

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ


Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα η ομάδα μπάσκετ στην πρεμιέρα της μπροστά στο κοινό της σε επίσημα παιχνίδια, καθώς επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Κρόνου Αγίου Δημητρίου με 64-42 στο 3ο Κλειστό των Άνω Λιοσίων .
Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, από την αρχή (δεκάλεπτα: 23-14, 39-22, 54-35, 64-42) και ο Βαγγέλης Ζιάγκος είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του . Ο κόσμος λιγοστός για τα δεδομένα της Βασίλισσας, αρκετός όμως για την κατηγορία στην οποία βρίσκεται . Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα έχει ρεπό, και σε 15 μέρες υπάρχει το εκτός έδρας ματς στη Χαλκίδα για να ακολουθήσει το σημαντικό ματς με τον Αμύντα στα Λιόσια . Μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει η εικόνα της δυναμικότητας των αντιπάλων μας στην κατηγορία - πέρα βέβαια από το Πέραμα που παίζει με εφηβική ομάδα και θα είναι ο σίγουρα πεσμένος .

Κορυφαίος παίκτης μας ήταν ο έμπειρος Σάκης Βεσκούκης (26π-9ρ) που δείχνει να αναλαμβάνει το ρόλο του ηγέτη στην ομάδα για τη φετινή χρονιά . Άλλωστε έχει και την εμπειρία από την κατηγορία με ανόδους από αυτήν .


και η μετάδοση που έκανε το aek-live για τον αγώνα
Video streaming by Ustream 
Video streaming by Ustream

Δεν υπάρχουν σχόλια: