2.12.12

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Α.Ε.Κ., 2/12/2012


Έγινε σήμερα στο ΠΠΙΕΔ (Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμου της Διασποράς) στη Νέα Φιλαδέλφεια -δίπλα από το χώρο που υπήρχε μέχρι πριν 3499 μέρες το γήπεδο- η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.

Δυστυχώς επιστρέψαμε στις εποχές που οι συνελεύσεις γινόντουσαν με παρουσία μερικών δεκάδων μόνο μελών...
5088 μέλη έχει σήμερα η Α.Ε.Κ.
257 είναι τα ταμειακά εντάξει (το 5,05% δηλαδή)
75 ( 1,47% επί των μελών, 29,18% επί των ταμειακά εντάξει) ήταν τα παρόντα ταμειακά εντάξει μέλη με δικαίωμα ψήφου σε κάποια στιγμή της διαδικασίας - πρέπει να ανέβηκε λίγο το νούμερο, αλλά όχι και ιδιαίτερα δραματικά .

Πάντως σίγουρα η σημερινή οικονομική συγκυρία έχει βάλει το χέρι της για τη συγκεκριμένη εικόνα

Μπορείτε να δείτε τον διοικητικό απολογισμό :

Διοικητικός Απολογισμός 2011-2012
και τον οικονομικό απολογισμό για τη χρήση 1/1/2011-31/12/2011 εδώ

Ταμειακή Χρήση 01/01/2011-31/12/2011


Υ.Γ. (1) Νοιώθω ευτυχής που συμμετείχα σε κοινό ψηφοδέλτιο το 2011 και το 2008 με κάποιους συνάρρωστους ΑΕΚτζήδες με κοινές απόψεις, που ήταν σήμερα παρόντες και πήραν και το λόγο στη ΓΣ. Είμαι όμως βαθιά απογοητευμένος από το γεγονός πως και οι δυο σύμβουλοι που εξέλεξε ο συνδυασμός που συμμετείχα ήταν απόντες καθώς προτίμησαν να είναι αλλού .

Υ.Γ. (2) Επειδή είδα στο aek-live αυτή την αναφορά στην διλεπτη-τρίλεπτη ομιλία μου
12:03
Ο Χαρίδημος Μανουσάκης μιλάει τώρα: Ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογίσμος θα πρέπει να γίνεται σπαστά ανά τμήμα. Να μάθουμε τι πήραμε, τι δώσαμε και τι χρωστάμε...


just for the record να πω πως είπα πως δεν θα πρέπει ο διοικητικός απολογισμός να είναι τα αγωνιστικά πεπραγμένα των τμημάτων του συλλόγου, αλλά το τι έκανε το ΔΣ μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δηλαδή πόσα μέλη γράφηκαν, τι συμφωνίες για χορηγίες έκανε, τι έκανε ο εκπρόσωπός της στην ΠΑΕ, στην ΚΑΕ κλπ . Θα πρέπει να μαζεύονται συγκεντρωτικά οι αποφάσεις των ΔΣ μέσα σε μια χρονιά και αυτές να είναι ο διοικητικός απολογισμός.  Επίσης πως θα ήταν πιο σωστό να εμφανίζονται τα οικονομικά στοιχεία πιο αναλυτικά ανά τμήμα - δηλαδή όχι πόσα είναι τα έσοδα από τις ακαδημίες, αλλά ανά τμήμα πόσα έσοδα είχε από ακαδημίες - χορηγίες- επιχορηγήσεις και πόσα έξοδα είχε . Επίσης πως θα έπρεπε να υπάρχουν πιο διευκρινιστικά στοιχεία - όχι μόνο πόσα δώσαμε για νοίκια από 1/1-31/12 αλλά και πόσα νοίκια χρωστούσαμε στις 31/12 . Και ολοκλήρωσα λέγοντας πως θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί από το ΔΣ για τη σύνταξη των συγκεκριμένων κειμένων που παρουσιάστηκαν στη συνέλευση αφού ήμουν μέλος του ΔΣ για ένα εξάμηνο στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που εξετάστηκε στη σημερινή ΓΣ .

Υ.Γ. (3) για το γιαούρτωμα δε θέλω να πω τίποτα, πέρα από το γνωστό που έλεγε τη δεκαετία του '80 ο Κουτσόγιωργας (πως δεν δικαιούται δια να ομιλεί)... Σε λίγο θα δούμε κι αυτόν που έριξε το κουτάκι με τη μπύρα στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο ανδρικό βόλλεϋ το 2008 (που μας έριξε κατηγορία πρακτικά) να εγείρει αξιώσεις για την πορεία της ομάδας μετέπειτα ..

Υ.Γ. (4) σχετικό-άσχετο .. 35 χιλιάρικα πρόστιμο και 2 αγωνιστικές για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Ελληνικό, κάτι ψιλά με τα Τρίκαλα .. με τα λεφτά αυτά αν δεν είχαν φύγει, μπορεί να έμενε κανας Grundy και κάνας Mack και να μην είχε πέσει η ομάδα το 2011 .. Για να μην πιάσω και τη Λαμία στο handball ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: