29.1.13

ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ


Η καλύτερη φετινή Α.Ε.Κ. ήταν αυτή που συνέτριψε τον Έσπερο Πατρών στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου με το εντυπωσιακό 103-58, δείχνοντας έμπρακτα τη διάθεση να μην επιτρέψει αμφισβητήσεις της ανωτερότητάς της από τους αντιπάλους . Αυτή ήταν η πρώτη μας φετινή κατοστάρα (και μόλις η τρίτη συνολικά στην κατηγορία σε αυτές τις 13 αγωνιστικές. Και μπορεί σίγουρα να μην είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη, αλλά είχαμε συμπληρώσει επτά ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που η παραγωγή μας είχε ξαναπιάσει τριψήφιο νούμερο... από τις 22/1/2006 όταν είχαμε κερδίσει στο Γαλάτσι με 105-69 τον ΓΣ Λάρισας .

 Βέβαια, παρά την συντριπτική της επικράτηση, παραμένει σταθερά 2η μια που το Ψυχικό συνεχίζει κι αυτό να παίρνει με δυσκολία μεν αλλά αδιάφορο δε τα ροζ φύλλα αγώνα .. Και από τη στιγμή που η 2η θέση δεν οδηγεί αυτόματα στην Α2, αλλά στα μπαράζ με τον 2ο του άλλου ομίλου, η κατάσταση θα παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, αφού πρακτικά "απαγορεύεται" να γκελάρουμε μέχρι να υποδεχθούμε το Ψυχικό στα Λιόσια .. Το θέμα είναι κατά πόσον αυτό είναι εφικτό, ειδικά μια που οι αντίπαλοί μας, χτίζουν και χαρακτήρα με τις συνεχείς νίκες εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός πως αρκετές ομάδες είναι πια ψιλοαδιάφορες .

Η πειστική εμφάνιση από παίκτες πάγκου όπως ο Γιώργος Κοψαύτης που είχε 16 πόντους με 3 τρίποντα ή ρολίστες που γέμιζαν απλά τη δωδεκάδα μέχρι τώρα σαν τον Βαγγέλη Τζόλο (8π/1τρ) ή περισσότερο τον Γιάννη Βαβάτσικο που έκλεψε τις εντυπώσεις με τους 11π  σίγουρα δίνει μεγαλύτερο τόνο αισιοδοξίας για τη συνέχεια . Όπως και η σταδιακή άνοδος του Βεσκούκη ώστε να υπάρχουν κι άλλες λύσεις πέρα από τους συνήθεις ύποπτους Πολυτάρχου & Γκιζόγιαννη συν τους Φαλέκα & Δέσπο
To video του αγώνα από το aek-live

Δεν υπάρχουν σχόλια: