6.3.13

ΑΝΕΤΑ ΤΗ ΝΗΑΡ ΗΣΤ, ΑΛΛΑ ΕΠΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ..


Έκανε το καθήκον της η ομάδα μπάσκετ την Κυριακή στα Λιόσια με αντίπαλο την Νήαρ Ηστ, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους της και επιβλήθηκε με το εμφατικό 83-53 . Απέφυγε έτσι στραβοπάτημα όπως είχε γίνει παλιότερα στην Α1 απέναντι στους Καισαριανιώτες (To 1998/99 είχαμε χάσει στο ΟΑΚΑ με 82-89, ήττα που μας άφησε εκτός τετράδας στη regular και μετά κι εκτός ημιτελικών) και συνεχίζει να κυνηγά το Ψυχικό που παραμένει στην πρώτη θέση καθώς συνεχίζει να κερδίσει έστω και δύσκολα όλα τα ματς .

O στόχος είναι να πάμε χωρίς άλλες απώλειες μέχρι το μεταξύ μας ντέρμπυ όπου και θα κριθεί τόσο η πρώτη θέση όσο και η άνοδος στην Α2, αφού μόνο ο 1ος ανεβαίνει αυτόματα - ο 2ος θα πρέπει να παίξει μπαράζ με τον 2ο του Βορείου Ομίλου, που αυτή τη στιγμή είναι ο Ηρακλής. Έτσι τα επόμενα δυο εκτός έδρας παιχνίδια αυτή την εβδομάδα με Πανερυθραϊκό και μετά δυο αγωνιστικές με τον Αετό είναι παραπάνω από καθοριστικά, για να  πάμε στο ντέρμπυ αλώβητοι. (Ενδιάμεσα υποδεχόμαστε τον πεσμένο Ερμή Περάματος)
Το θετικό στο ματς με τη Νήαρ Ηστ, είναι πως η ομάδα μας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έπαιξε καλή άμυνα αφήνοντας τους αντιπάλους της με παραγωγή κάτω των 70 πόντων. Η άμυνά μας ήταν το κύριο ατού μας στο ξεκίνημα της σεζόν με το 8-0 σερί και ίσως το σημαντικότερο πρόβλήμα στη διαρκεια της 'κοιλιάς' που είχε και τις δυο ήττες απο Ψυχικό & Κρόνο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: