5.6.13

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.Κ., 9/6/2013


Την Κυριακή στο President θα γίνει η Γενική Συνέλευση της Α.Ε.Κ. Παραθέτω την πρόσκληση στο τέλος αυτής της ανάρτησης μια που το aek.gr έχει να ενημερωθεί εδώ και μήνες ..

Αρκετοί φίλοι & γνωστοί ΑΕΚτζήδες με ρωτήσανε και με ρωτάνε γιατί συμμετέχω στις εκλογές της Κυριακής. Η απάντηση νομίζω είναι απλή.. Δεν είμαι περαστικός από την Ερασιτεχνική, δεν έχω λείψει από καμιά Συνέλευση από τον Σεπτέμβρη του 2002 όταν και έκανα στην τότε την αίτηση για την εγγραφή μου, και ήμουν υποψήφιος τόσο το 2005 αλλά και το 2008 και το 2011, ενώ το 2006 είχα αποσύρει την υποψηφιότητά μου αλλά δεν είχα προλάβει το τυπογραφείο (και η στάση κάποιου τη Δευτέρα δικαίωσε την επιλογή μου τότε). Συνεπώς μάλλον το περίεργο θα ήταν φέτος να μην είμαι υποψήφιος και όχι το να είμαι ... 

Το επόμενο ερώτημα που μου απευθύνεται, είναι γιατί δεν στηρίζω το ενωτικό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τους κ.κ. Κοτσάτο-Αλεξίου . Η απάντηση είναι ακόμα πιο απλή... Γιατί απλούστατα δεν είναι ενωτικό, αλλά παρουσιάζεται σαν τέτοιο . Γιατί και μόνο η παρουσία του κ. Ανατολιωτάκη σε αυτό αναιρεί το χαρακτήρα που του προσδίνεται . Και ένας από τους λόγους που σιγούρεψαν την απόφαση μου να είμαι υποψήφιος ήταν η επιλογή ορισμένων αυτόκλητων υπερασπιστών του συλλόγου να κάνουν 'υποχρεωτική' αυτή την ενότητα απαγορεύοντας άμεσα ή έμμεσα σε οποιονδήποτε άλλο να θέσει υποψηφιότητα .


Η επιλογή μου να κατέβω σαν ανεξάρτητος υποψήφιος ήταν επίσης συνειδητή, καθώς παρά το ότι αρκετοί φίλοι μου είχαν δώσει εν λευκώ τη συγκατάθεσή τους για να συμμετάσχουν σε ψηφοδέλτιο, δεν ήθελα να τους αναγκάσω να υποστούν τις διαδικασίες που επικρατούν σήμερα κι έτσι αποφάσισα την αυτόνομη παρέμβαση .

Σε μια τόσο κρίσιμη και κομβική συγκυρία για το μέλλον του Συλλόγου και των ιστορικότερων τμημάτων του που γνώρισαν υποβιβασμούς και αγωνιστικούς και οικειοθελείς την τελευταία διετία, νομίζω ότι χρειάζεται να υπάρχει και κάποια φωνή στο ΔΣ που να μην ελέγχεται και να μπορεί να ελέγχει την δεδομένη πλειοψηφία (ακόμα και 0 ψήφους να πάρει την Κυριακή ο συνδυασμός της 'Αναγέννησης' θα εκλέξει τουλάχιστον 13 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, γιατί οι υπόλοιποι υποψήφιοι σύμβουλοι είμαστε όλοι κι όλοι 2) και πιστεύω πως με την υποψηφιότητά μου δίνω αυτή τη δυνατότητα στο εκλογικό σώμα.  

Ας μην ξεχνάμε πως με διοίκηση με ενιαίο ψηφοδέλτιο και με εν λευκώ εξουσιοδότηση από τη ΓΣ μείναμε άστεγοι εδώ και 10 χρόνια ...

Χαρίδημος Μανουσάκης

Υ.Γ.  Όταν κατέθεσα την υποψηφιότητά μου δεν ήξερα την απόφαση του κ.Γεωργαντζόγλου για να είναι επίσης ανεξάρτητος υποψήφιος - δεν είναι κάτι που θα άλλαζε την απόφασή μου πάντως. Το γεγονός πως υπάρχει και ακόμα μια επιλογή νομίζω πως είναι κέρδος για το σύλλογο. Η ενότητα δεν επιβάλλεται με υποχρεωτικά διατάγματα.
"Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως "Α.Ε.Κ", έπειτα από απόφαση του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ, που ελήφθη την 20/5/2013, αποφάσισε να καλέσει σύμφωνα με το άρθρο 7 παράγραφος 2 του ισχύοντος Καταστατικού του, τα μέλη του Σωματείου σε Γενική Συνέλευση στις 09/06/2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στο Ξενοδοχείο PRESIDENT επί της Λεωφόρου Κηφισίας 43, Αμπελόκηποι, Αίθουσα "ΕΥΡΩΠΗ", με τα ακόλουθα θέματα ημερησίας διάταξης:

1 Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης

2. Επικύρωση Πρακτικών προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης 02/12/2012

3. Ανακήρυξη νέων Τακτικών μελών

4. Έγκριση Διοικητικού – Αγωνιστικού Απολογισμού χρήσεως 01/01/2012-30/4/2013

5. Έγκριση Ταμειακού Απολογισμού χρήσεως 01/01/2012-30/4/2013

6. Έγκριση Ισολογισμού χρήσεως 01/01/2012- 31/12/2012

7. Έγκριση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής χρήσεως 01/01/2012-30/4/2013

8. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. εκ της διαχειρίσεως.

9. Παροχή δικαιώματος στο Διοικητικό Συμβούλιο να συστήσει Ειδικές Διοικούσες Επιτροπές για τα τμήματα Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης Ανδρών, αποτελούμενες από 3-5 μέλη ακόμη και εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου με σκοπό την αυτόνομη Διοικητική και Οικονομική λειτουργία των τμημάτων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Αθλητικού Νόμου περί επαγγελματικού Αθλητισμού περιλαμβανομένων και των έναντι του μητρικού Σωματείου υποχρεώσεων από τη χρήση σήματος και ονομασίας. Τροποποίηση – Προσθήκη στο άρθρο 26 του Καταστατικού

10. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

11. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί χωρίς άλλη πρόσκληση την ίδια ημέρα, και ώρα 12:00, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, όσα μέλη και αν παραστούν σ’ αυτήν.
Δικαίωμα συμμετοχής στην Τακτική Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενημερωμένα μέληπου εξόφλησαν τις συνδρομές μέχρι και 31/12/2012.

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσα μέλη έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την ημ/νία έγκρισης της αιτήσεως τους, από το Δ.Σ του Σωματείου.
Σημειώνεται επίσης ότι η είσοδος των μελών στην Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιείται με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή κάθε άλλου νόμιμου εγγράφου που έχει εκδοθεί από Νομικό πρόσωπο και φέρει την φωτογραφία του κατόχου.

Μέλος που επιθυμεί να υποβάλλει υποψηφιότητα για την εκλογή του στις επερχόμενες αρχαιρεσίες θα πρέπει να την υποβάλλει μέσα στην προθεσμία που προβλέπει το καταστατικό (5 ημέρες πριν την Γ.Σ. χωρίς να περιλαμβάνεται σε αυτές η ημέρα κατάθεσης της αιτήσεως και η ημέρα διενέργειας των αρχαιρεσιών) δηλαδή μέχρι την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 έως και ώρα 19:00. Επίσης θα πρέπει έως και την Δευτέρα 3 Ιουνίου και ώρα 19.00, να υποβάλλει αντίγραφο ποινικού μητρώου σύμφωνα με το Ν. 2725/1999 όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνει δεκτή η υποψηφιότητά του.

Για την διευκόλυνσή σας καθώς και της Γραμματείας του Σωματείου μας, παρακαλούμε θερμά όπως φροντίσετε για την εξόφληση των συνδρομών σας έως και την Παρασκευή 07/06/2013 έως και ώρα 18:00.

Οι πληρωμές θα πραγματοποιούνται στα γραφεία μας καθημερινά 10:00– 18:30 (Δεκελείας 138 - 140 2ος όροφος - Ν. Φιλαδέλφεια) καθώς και στην Τράπεζα Πειραιώς Αρ. Λογ/σμού: 5071-019537-318, με την προσθήκη του καταθέτη, το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο.
Για όσους δεν έχουν την ανωτέρω δυνατότητα μπορούν να πληρώνουν τις συνδρομές τους την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Νεστορίδης

Ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Κωλέττης".


Δεν υπάρχουν σχόλια: