19.7.13

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ. Ο ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΟΥΤΣΑ

Παίκτης της Α.Ε.Κ. είναι ο 18χρονος guard Ορλάντο Μούτσα που αγωνιζόταν στον ΑΟ Ιεράπετρα (συμμετείχε στη Γ' Εθνική φέτος, αλλά αποσύρθηκε στα μισά της σεζόν). Ανακοίνωση από την κιτρινόμαυρη πλευρά δεν υπάρχει, βγήκε όμως από την ομάδα της νοτιότερης πόλης της Ευρώπης .

Ο Ορλάντο Μούτσα στην ΑΕΚ


Ο Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ανακοινώνει την παραχώρηση του αθλητή του ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΟΥΤΣΑ (γκαρντ, 18χρ., 1,95), στον ιστορικό σύλλογο της Α.Ε.Κ. Ο νεαρός αθλητής μας, μετά την επιτυχία του στις Πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή του σε Α.Ε.Ι. της πρωτεύουσας, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε υψηλό επίπεδο, υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του προπονητικού team της Βασίλισσας του Ελληνικού μπάσκετ, γεγονός που διασφαλίζει την εξέλιξή του.Εμείς, του ευχόμαστε καλή πρόοδο, τόσο στη μπασκετική , όσο και στην ακαδημαϊκή του καριέρα και φυσικά θα είμαστε κοντά του, όπως άλλωστε και σε όλα τα παιδιά του Α.Ο.Ι. που ανοίγουν τα "μπασκετικά φτερά" τους.
Άλλη μια φωτό από το site της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ

ένα βίντεο με δηλωση του παίκτη το Νοέμβρη του '11

Υ.Γ. Στην Ιεράπετρα είχαμε σηκώσει το τελευταίο μας τρόπαιο - κερδίζοντας το φιλικό τουρνουά που είχε διοργανώσει ο ΑΟΙ το Δεκέμβρη του 2006 . ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ  ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Για την ιστορία απλώς, να διορθώσω για το τότε τουρνουά, ότι η ΑΕΚ ήταν προσκεκλημένη του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (αποκλειστικά μπασκετικό σωματείο) και όχι του ΟΦΙ(ποδοσφαιρικό σωματείο) και του τότε προέδρου του κου Ανατολιωτάκη.
Επίσης, δεν αποσύρθηκε η ανδρική ομάδα πέρσι λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Φιλικά,
Βαγγέλης Πλεξουσάκης
Πρόεδρος Α.Ο.Ι. για 8ο χρόνο (και ΑΕΚΤΖΗΣ από πολύ μικρός...)

haridimos είπε...

Ευχαριστώ για την παρέμβαση .

Αν δεν αποσύρθηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων, για ποιο λόγο μηδενίστηκε σε 10 (από τα 19) παιχνίδια ;
http://www.kretaworldbasket.gr/pages/view/148

Χαρίδημος Μανουσάκης

Unknown είπε...

Αποσύρθηκε η ομάδα, αλλά όχι για οικονομικούς λόγους.Εκεί πήγαινε η διόρθωση.Οι λόγοι,(που δεν είναι κρυφοί) δε νομίζω ότι ενδιαφέρουν τους εδώ αναγνώστες.
Β.Π.

haridimos είπε...

ok.
Διορθώθηκε η λανθασμένη αναφορά σε ΟΦΙ στις παλιότερες αναρτήσεις .