26.10.13

ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Στο κλειστό Αλ.Δημόγλου της Καλαμίτσας παίζει απόψε η ομάδα μπάσκετ με αντίπαλο την Καβάλα στο πρώτο ντέρμπυ της σεζόν . Οι γηπεδούχοι έπεσαν φέτος από την Α1 και είναι στους συνδιεκδικητές της ανόδου, συνεπώς ένα πιθανό ροζ φύλλο αγώνα θα μας δώσει σημαντικότατο πλεονέκτημα στην κούρσα αυτή . Θυμίζει κάπως τα αντίστοιχα ματς με Απόλλωνα στην Πάτρα και Ίκαρους στις Σέρρες τον προπέρσινο Οκτώβρη, που οι ήττες σε αυτά μας έφεραν να κυνηγάμε με το καλημέρα τους αντιπάλους μας και να μην καλύψουμε ποτέ αυτό το handicap . Η σημαντικότερη διαφορά είναι πως τώρα δεν πάμε στο ματς με ομάδα που δεν έχει κάνει ούτε δυο βδομάδες προπόνηση μαζί όπως στην Πάτρα το 2011, ούτε με προπονητή που δεν έχει συμπληρώσει 10ήμερο στον πάγκο μας όπως στις Σέρρες .
 Τελευταία φορά παίξαμε στην Καλαμίτσα τον Δεκέμβρη του 2010, με ένα ρόστερ που αν παρέμενε και στη συνέχεια μάλλον θα παίζαμε και την προηγούμενη διετία εκεί .. Γιατί ακόμα είχαμε Grundy, Mack και δεν είχαν έρθει από τα πανέρια οι διάφοροι Boyd, Curry ... Τέλος πάντων, είχαμε χάσει με 89-86 τότε, ενώ τον Φλεβάρη του 2010 είχαμε κερδίσει (με Γκέκο στον πάγκο) 86-88 και τον Lamont Mack να τα δίνει όλα στο παρκέ : 29 πόντοι (6/10 2π, 4/4 3π, 5/6 1π), πήρε 6-1 ρημπάουντ, είχε 2 κλεψίματα. Πρώτη φορά είχαμε παίξει τον Απρίλη του 2009, όταν χάσαμε με 73-59 .

Από το τελευταίο μας παιχνίδι εκεί, φυσικά σε μας δεν έχει μείνει κανείς αφού Τζόλος-Τσαπρούνης έφυγαν το καλοκαίρι, ενώ από την Καβάλα έπαιζαν και τότε οι Γκέλιος, Καραποστόλου,

Δεν υπάρχουν σχόλια: