6.4.14

ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ..


Παίζοντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς τον βασικό της playmaker τον Stefan Nikolic, και με πολλούς από τους παίκτες να παίζουν είτε απροπόνητοι είτε με ενέσεις λόγω τραυματισμών, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 60-67 από τον Κόροιβο, που ήταν το πρώτο κίτρινο φύλλο αγώνα μετά τις 4 Φλεβάρη του 2012, όταν είχε ηττηθεί και πάλι από Πελοποννησιακό αντίπαλο, τον Απόλλωνα και πάλι στα Λιόσια με 66-68 . Αυτή η ήττα ουσιαστικά μας είχε αφήσει τότε εκτός ανόδου, αφού στο τέλος ισοβαθμίσαμε στην δεύτερη θέση μαζί με τον Απολλωνα και τους Ίκαρους και μείναμε και τέταρτοι. Ας ελπίσουμε να μη συμβεί κάτι ανάλογο και φέτος, μια που στην καθόλου απίθανη περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με Κόροιβο και Καβάλα μένουμε τρίτοι ..

Οι τρεις ήττες σε τρία ματς από τον Κόροιβο, μόνο τυχαίες δε μπορούν να θεωρηθούν, όσες δικαιολογίες για απουσίες και γκρι βοήθειες και να υπάρχουν. Πλέον για να είμαστε στην πρώτη δυάδα έχουν στενέψει πάρα πολύ τα περιθώρια απωλειών. Θέλουμε τρεις νίκες στα επόμενα τέσσερα ματς για να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο, εκτός κι αν κερδίσει ο Κόροιβος την Καβάλα, ή γκελάρουν αυτοί κάπου αλλού (εξαιρετικά απίθανο)
Αγωνιστικά είμασταν από την αρχή πίσω στο σκορ, παίξαμε άναρχα με μόλις 20/51 δίποντα (9/27 οι Πολυτάρχου - Καράμπουλας) και 3/15 τρίποντα.. Ο Τσιάκος έπαιξε μόλις ένα δεκάλεπτο, και θα πρέπει να σημειωθεί πως και στα τρία ματς με τον Κόροιβο όπου η εικόνα μας ήταν κακή, ξεχώρισε με την παρουσία του ο Δέσπος : 15π-10ρ τώρα, 11π στην Αμαλιάδα για το πρωτάθλημα, 15π για το Κύπελλο σε μια χρονιά που έχει μ.ο. 6,1 . Δηλαδή 5,26 στα άλλα 19 ματς και 13,67 με Κόροιβο !

Δεν υπάρχουν σχόλια: