24.11.16

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ PARTIZAN, ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ 10 ΠΟΝΤΩΝ


Έκανε αυτό που έπρεπε με αντίπαλο την Partizan η ομάδα μπάσκετ, αφού όχι μόνο κέρδισε τους Σέρβους αλλά πήρε και μια διαφορά 10 πόντων, που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη στη συνέχεια. Έτσι παραμένει στη δεύτερη θέση του ομίλου με 4-2 μαζί με τη Ludwigsburg, πίσω από την αήττητη Besiktas, και τα επόμενα δυο εκτός έδρας παιχνίδια σε Πολωνία και Ουγγαρία είναι ιδιαίτερα κομβικά στην προσπάθεια για πρόκριση.
 Εξαιρετική εμφάνιση από τον Dixon τόσο επιθετικά (15π) και οργανωτικά (4ασ) όσο και αμυντικά (3ρ, 2κλ) πάνω στον Hatcher, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο "όπλισε" ο Sakota τελειώνοντας με 19 πόντους (5/7 σουτ, 6/6 βολές) και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην τελική διαφορά. Άλλοι τρείς παίκτες είχαν διψήφια παραγωγή πόντων, οι Βασιλειάδης, Milosevic, Μαυροειδής, σε ένα ματς που πήραμε χωρίς να παίξουμε την άμυνα που συνηθίζουμε φέτος .

Ο Randal Falker, επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του στη μέση στο ματς με τη Sassari, και έδειξε πόσο έλειψε κάτω από τα καλάθια, μαζεύοντας στα 17' που έπαιξε πριν να φορτωθεί με 4 φάουλ (με τα δυο τελευταία να είναι μάλλον τραβηγμένα) 6 ρημπάουντ, από τα οποία τα 5 ήταν επιθετικά, ενώ ο Zdovc στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα έβαλε τέλος σε διάφορα σενάρια αντικατάστασης που είχαν κυκλοφορήσει .
και ένα βίντεο από το ματς

Δεν υπάρχουν σχόλια: