11.2.21

ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ..

 

Δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στα 'Δυο Αοράκια' η Βασίλισσα καθώς  ηττήθηκε στην παράταση από το Λαύριο (Megabolt) με 90-85 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο καθώς η τριπλέτα των Γ.Πουρσανίδη-Σώμου-Ανδρικόπουλου, ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα.. Από που να το πιάσουμε ; Από τα φάουλ που φορτώθηκαν σε dt με το καλημέρα στους Moreira-Moses (ο 2ος τιμωρήθηκε και με τεχνική ποινή πέρα από το φάουλ για την τάπα που τόλμησε να ρίξει στον Diallo) ; Από το γεγονός πως στους παίκτες της ΑΕΚ σφυρίζονταν οι ...ανάσες ενώ από την άλλη πλευρά ακόμα και αν κατέβαινε εξόφθαλμα το χέρι για αντιαθλητικό το ψείριζαν μισή ώρα για να το δώσουν; Πως μέσα σε 45" στο 4ο δεκάλεπτο φορτωθήκαμε με 4 φάουλ κι έτσι το Λαύριο σκόραρε 14 πόντους από βολές με τους οποίους πήρε το προβάδισμα στο σκορ ; Για το επιθετικό του Μουράτου στο 83-85 που δόθηκε καλάθι και φάουλ ; Δεν είναι μια και δυο φάσεις, είναι όλο το ματς έτσι..  Δείτε κι εδώ

Πέρα από όλα τα άλλα υπήρχε καη η μονοκάμερη τηλεοπτική κάλυψη της ΕΡΤ με συνέπεια να μην υπάρχει πλάνο που να φαίνεται ξεκάθαρα αν το buzzer beater του Langford στην λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα ήταν ή όχι εκπρόθεσμο..

Αγωνιστικά τώρα, η ομάδα αντί να συνεχίσει με τη λογική με την οποία μπήκε στο παρκέ και κυριάρχησε στο πρώτο δεκάλεπτο, επίλεξε να προσαρμόσει το σχήμα και να επιμένει εμμονικά στην ταυτόχρονη παρουσία του ανέτοιμου & κακού παρά τους 17π Langford μαζί με τον επίσης κακό Ζήση αλλά και με τον Macon που ήταν εντυπωσιακός στο ξεκίνημα και αυτοπεριορίστηκε μετά καθώς το σχήμα αυτό ήταν δυσλειτουργικό.. Για να υπάρχει στοιχειώδης αμυντική ισορροπία έπαιξε σχεδόν 30' ο Slaughter που δεν είχε την απαραίτητη φρεσκάδα στο τέλος ενώ απωλέσαμε και την επιθετική υπεροπλία μας στο '5' κόντρα στα small ball σχήματα του Λαυρίου, ενώ δεν ανακατευτηκε η τράπουλα για να δοκιμαστεί περισσότερο ο Μωραϊτης ή ο Ρογκαβόπουλος που δεν έπαιξε καθόλου..  Βέβαια με τέτοια διαιτησία πάλι θα έβρισκε τοίχο και μια διαφορετική αγωνιστική τακτική..

 Υ.Γ. Καλές οι δηλώσεις, αλλά ένσταση δεν έγινε.. Verba volant, scripta manent.



2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο Πουρσανίδης είναι οπαδός της ομάδας του γεωργιανου έχει μίσος για την ομάδας μας .όσοι είμαστε από Θεσσαλονίκη το ξέρουμε ..

haridimos είπε...

Φέτος μας σφύριξε στην ήττα απο τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ, στην ήττα από τη Λάρισα και τώρα στο κύπελλο.. 3/3 ήττες με αυτόν. Ενδιαφέρον πως μας σφυριξε 3 ματς στα τελευταια 6..
(ήταν και πρόπερσι Πυλαία στο κύπελλο, στον 3ο ημιτελικό με Προμηθέα στο ΟΑΚΑ και σε κάμποσα άλλα..