8.10.23

ΤΡΑΓΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Δυστυχώς η ομάδα συνέχισε απέναντι στο Λαύριο στο ίδιο μοτίβο που είδαμε και στα φιλικά με Περιστέρι (και τα δυο), στην Πυλαία κλπ κι έτσι μετά από 14 ολόκληρα χρόνια γνώρισε την ήττα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος της σαιζόν (*)..

Η ομάδα έχει τεράστια δομικά προβλήματα που με την απουσία κυρίως του Kabengele (οριστική ή όχι θα δείξει) έγιναν ακόμα μεγαλύτερα, καθώς δεν υπήρχε κανείς να παίξει άμυνα στη ρακέτα.. Ενώ και η απουσία του McLemore (δεν είχε έρθει το Letter of Clearance) έφερε την ομάδα να παρατάσσεται με 5 ξένους ενώ έχει 7 στο δυναμικό της.. 

 Ναι η ομάδα είναι καινούργια με 11 νέους παίκτες στην 12άδα, αλλά δεν μας υποχρέωσε κανείς να το κάνουμε αυτό. Επιλογή μας ήταν, συνεπώς δεν μπορεί να στέκει σαν δικαιολογία.  Και σε μια νέα ομάδα είθισται να πιέζεις στην άμυνα μέχρι να βγουν οι αυτοματισμοί στην επίθεση. Όταν η άμυνα είναι με τα μάτια και έχεις και μόνιμα τα συγκεκριμένα σφυρίγματα των γκρι (αν σφύριζαν 50-50 το ματς θα ήταν για νίκη μας με 7-8π) δεν έχεις τύχη..
 
Πλέον η ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο από την 1η αγωνιστική έχοντας μια γκέλα και θα πρέπει να κοπούν οι μεγαλοστομίες και να δει πως θα αποφύγει τουλάχιστον τη βάσανο των playout ..


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: