13.2.24

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΤΣΑΡΟΥΧΑ

 

Σνεχίζοντας τις κακές της εμφανίσεις η ομάδα μπάσκετ έχασε εύκολα και από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό Aktor με 69-89. Αυτή ήταν η 10η ήττα της στα 12 τελευταία ματς, και η 8η στα 9 που έχει δώσει μέσα στο 2024.. Παίζοντας χωρίς τους Kuzminskas, Φλιώνη αλλά και τον Tillman που υπέστη κάταγμα μεταταρσίου ήταν εξαχής δύσκολη η αποστολή της. Βέβαια οι απουσίες δεν δικαιολογούν την κάκιστη αγωνιστική παρουσία της ομάδας, που δεν είχε πλάνο, νεύρο, ένταση, έχανε κατά κράτος τη μάχη των ρημπάουντ, έχασε και πάλι πολλές βολές, δεν έκανε καν φάουλ να κόψει επιθέσεις στο πρώτο εξάλεπτο της τέταρτης περιόδου. 

Και φυσικά όταν η ομάδα με τρία συνχόμενα τρίποντα και κάποιες καλές άμυνες, κατάφερε να πλησιάσει στους 6π (48-54), καθάρισε η αγαπημένη Βάσω Τσαρούχα που δεν είδε τα εξόφθαλμα βήματα που έκανε μπροστά της ο Lessort (που την πήγαινε 'καροτσάκι' στο 1ο ημίρονο αλλά δεν δέχθηκε ούτε παρατήρηση) πριν να πασάρει στον Grigonis για τρίποντο.. Ο πάγκος μας δικαίως διαμαρτυρήθηκε και τον τιμώρησε με τεχνική ποινή για το δικό της λάθος.. Έτσι αντί να παραμείνει η διαφορά στους 6 με τη μπάλα δική μας, έγινε -10 κι αντίο ζωή .

Μπροσα της υπάρχει τώρα ο προημιτελικός του Κυπέλλου την Πέμπτη στο Ηράκλειο απέναντι και πάλι στους πράσινους. Αν μπορέσει να αγωνιστεί ο Kuzminskas ίσως δείξουμε κάποιο καλύτερο πρόσωπο... Τα προγνωστικά σαφέστατα δεν είναι με το μέρος μας..







Δεν υπάρχουν σχόλια: