3.3.24

ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ

 

Την πρώτη της νίκη στην Πυλαία (και τη Θεσσαλονίκη) μετά από τρία χρόνια πέτυχε η ομάδα μπάσκετ κερδίζοντας με 85-94 τον ΠΑΟΚ mateco κι έτσι διατήρησε τις ελπίδες της για να μπορέσει να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα. Αυτή τη στιγμή έχει 8-11 μαζί με τον δικέφαλο του βορρά, αλλά υπερτερεί στην ισοβαθμία έχοντας 2-0 στα μεταξύ τους, ενώ μια νίκη πίσω είναι ο Κολοσσός (με τον οποίο έχει μειονέκτημα) και το Λαύριο. Μένουν τρεις αγωνιστικές για την λήξη της regular season και έχει να υποδεχτεί τον Προμηθέα (χωρίς κόσμο), να παίξει στον Άγιο Θωμά με το Μαρούσι και τέλος να φιλοξενήσει (με κόσμο προς ώρας) το Περιστέρι. Πριν απ'αυτά βέβαια υπάρχει το παραπάνω από κομβικό παιχνίδι της Τρίτης με την Holon (κεκλεισμένων κι αυτό..)

Αναμφίβολα η επιστροφή του Kuzminskas δείχνει πόσο πολύ έλειψε στο διάστημα που ήταν τραυματίας. Ο Λιθουανός είναι παίκτης κλάσης και η παρουσία του ανεβάζει επίπεδο την ομάδα. Δεύτερος πυλώνας της νίκης ήταν ο Καράμπελας που είχε double-double σε πόντους & ασιστ και τρίτος ο Hollins που για πρώτη φορά έκανε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι και στις δυο πλευρές του παρκέ.

Παράλληλα φάνηκε και στην Πυλαία όπως και στο Ηράκλειο πως λειτουργεί η ομάδα καλύτερα στο παρκέ με συγκεκριμένες πεντάδες . Ελπίζουμε να το είδε και η τεχνική ηγεσία ..



Δεν υπάρχουν σχόλια: