29.9.05

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...

... αλλά μάλλον πάρα πολύ δύσκολα (για να μην πω παλούκια) είναι τα πράγματα τις πρώτες αγωνιστικές για την ΑΕΚ όπως κατάντησε μετά τις εκκαθαρίσεις / εκπαραθυρώσεις / αποδεσμεύσεις / ξεπουλήματα / ψωνίσματα από τα καλάθια / ελλειπή προετοιμασία...

Ξεκίνημα στην Πυλαία... Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι πεσμένος σε σχέση με πέρσι, αλλά κι εμείς δεν είμαστε και σε πολύ καλύτερη θέση.. Πέρα από το ότι η ομάδα μας είναι μακράν πιο ασύνδετη και δεμένη από αυτήν του Prelevic... Με τον Παναθηναϊκό στο Γαλάτσι, πολύ φοβάμαι πως θα σπάσει πανηγυρικά το ρεκόρ διαφοράς που έγινε το Γενάρη που μας πέρασε... Και μετά Αλεξάνδρειο και Άρης.... Όχι ότι στη συνέχεια στρώνει και ιδιαίτερα... Βλέπεις αν δεν έχεις ομάδα, και με τους κουλούς να παίζεις πάλι πρόβλημα έχεις... Αν καταφέρουμε να μαζέψουμε 4 νίκες στον πρώτο γύρο είναι ζήτημα ... Όπως και το να κάνουμε συνολικά πάνω από 10...

Άλλωστε και ο Λευτέρης Κακιούσης προλείανε το έδαφος για τα χειρότερα που έρχονται : «Σημασία έχει να μην βλέπουμε την βαθμολογία, αλλά να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Το κυριότερο είναι να μείνει στη θέση του ο Γιάννης Φιλίππου, ο άνθρωπος που δέκα χρόνια έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ΑΕΚ και το ελληνικό μπάσκετ. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να στηρίξει αυτήν την ομάδα ο κόσμος».

Θα χρειαστούμε πολύ γερό στομάχι φέτος για να χωνέψουμε ότι θα συμβαίνει εντός (κι εκτός) παρκέ...

1 σχόλιο:

haridimos είπε...

Ο Γλυνιαδάκης, είναι αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ, καλεσμένος από τους Pistons. "Το Ντιτρόιτ αποφάσισε να καλέσει τον Γλυνιαδάκη και στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, όπου απέναντι στους σκύλους της άμυνας Μπεν και Ρασίντ Ουάλας, θα προσπαθήσει να πείσει τον νέο προπονητή Φλιπ Σόντερς. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ θα δουλεύει με τους πρωταθλητές της Ανατολής και είναι πολύ πιθανό η ομάδα να του προτείνει να μεταπηδήσει στους Πάτριοτς του NBDL(αναπτυξιακό πρωτάθλημα) και να μείνει εκεί μέχρι να τον καλέσουν πάλι στο ΝΒΑ."

Βασικός μας σέντερ θα είναι λογικά ο Μπουρούσης, ενώ υπάρχει ο Παπαϊωακείμ που επέστρεψε, ο Μέλνικς που προέρχεται από το εφηβικό, αλλά και ο Coppenrath που παίζει και 4άρι και 5άρι.