4.10.05

Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΜΩΣ

αλλού γι'αλλού...
Την Κυριακή παίζουμε με τον Απόλλωνα και κρίνεται η παρουσία μας στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η ομάδα όμως μόνο έτοιμη δεν είναι...
Ο έτερος Αμερικανός ακόμα δεν έχει βρεθεί .. ( O Marlon Parmer είναι στο vereran's camp των San Antonio Spurs, ενώ ο Vondeego Cummings είναι ακόμα ακριβός για τα δεδομένα μας). Βέβαια και να βρεθεί είναι 99,999% βέβαιο πως δε θα είναι στη διάθεση του προπονητικού team την Κυριακή, αφού και έτοιμος αγωνιστικά να είναι, δε θα προλάβει να έρθει η 'μπλέ κάρτα' του. Προφανώς γι'αυτό τον λόγο, αποκτήθηκε το Σάββατο ο Σπύρος Παντελιάδης.

Μια παρένθεση εδώ... Μια χαρά παίκτης για τη φετινή ΑΕΚ είναι ο Σπύρος. Που γίνεται και ο 2ος μετά τον Παπαϊωακείμ που επιστρέφει στην ομάδα επί διοίκησης Φιλίππου. Μάλιστα πλέον έχουμε δυο και όχι έναν παίκτες από αυτούς που κατέβηκαν στο παρκέ στον 5ο τελικό με τον Ολυμπιακό του 2002. Τον Τσιάρα και τον Παντελιάδη.

Για να συνεχίσουμε λοιπόν... Περιμένουμε ακόμα τον παίκτη που θα πλαισιώσουν οι Hajaj-Παντελιάδης στο '1', ενώ στο '3' μάλλον είμαστε ακόμα πιο άδειοι έχοντας μόνο τον Πελεκάνο που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ενώ η ομάδα εξακολουθεί να ηττάται από φιλικό σε φιλικό (αισίως φτάσαμε τα 9 σερί κίτρινα φύλλα αγώνα), ενώ κανονίζουμε φιλικά στις Κεφαλλονιές και ο Κακιούσης δεν προλαβαίνει να πάει την Παρασκευή και ο Καλαμπόκης φεύγει από το Σάββατο το βράδυ γιατί έχει να πάει σε βαφτίσια, η διοίκηση Φιλίππου σταθερή στη συνέπεια και στη σοβαρότητα που την διέπει εδώ και χρόνια, δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την οικογένεια Φιλίππου να προσεγγίζει τον Βασίλη Βάσιο ιδιοκτήτη της 'Energizer ΕΛΛΑΣ Α.Ε.', είτε για να συμμετάσχει στη διοίκηση της ΚΑΕ, είτε για να αναλάβει πλήρως το 'μαγαζί'.
Ο ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ENERGIZER ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΕ
Λέτε να ξαναδούμε καμιά μασκώτ στο γήπεδο, όπως το λαγουδάκι της Energizer ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: