21.11.05

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΝΗΣΙ

Δεν αντιμετώπισε τελικά προβλήματα κόντρα στον νεοφώτιστο και ουραγό Κολοσσό η ΑΕΚ στο Βενετόκλειο και έφτασε τελικά με σχετική ευκολία στην -τρίτη σερί σε Ελλάδα & Ευρώπη- νίκη που την κρατάει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Εικόνα από το ματς δεν έχω, αφού δεν μεταδόθηκε και απλά κατά τις 1 και κάτι το βράδυ είδαμε μια τζούρα με 2 φάσεις στην λεγόμενη Αθλητική Κυριακή της ΝΕΤ. Από όσο είδα πάντως στατιστικά & εξέλιξη στο σκορ, στηριχθήκαμε και πάλι στον Παντελιάδη που έκανε άλλο ένα καλό & ώριμο παιχνίδι στο '1', ενώ πήρε αρκετό χρόνο ξανά ο Παπαϊωακείμ τόσο στο '4' όσο και στο '5'. Επιθετικά (πέρα από τις βοήθειες των παραπάνω) στηριχθήκαμε και πάλι στον Slaven Rimac που δείχνει να βρίσκεται σε περίοδο φόρμας, αλλά και στον Πελεκάνο που επίσης φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση.

Η επόμενη τετράδα εγχώριων αγώνων μέχρι τις γιορτές (Ολύμπια Λάρισας εντός, Ολυμπιακός εκτός, Απόλλωνας εντός, Μαρούσι εκτός) θα είναι αρκετά καθοριστική για το τελικό πλασάρισμα μας στη βαθμολογία, αλλά και για το αν μπορούμε να παραμείνουμε μέσα στο κυνήγι της τετράδας ή όχι. Η έλευση του Chalmers, που αναμένεται τη Δευτέρα το βράδυ, σίγουρα θα βοηθήσει.

Πάντως ένα στοιχείο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η ευστοχία των ψηλών στις βολές... Ο Μπουρούσης είχε 0/3, o Παντελής 4/8 και ο Taylor 0/1, σύνολο 4/12... Χάνουμε τσάμπα εύκολους πόντους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: