1.11.06

ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΡΙΑ, 63-57


Στο 4ο δεκάλεπτο η ομάδα μας ξέμεινε από δυνάμεις & λύσεις, οι γηπεδούχοι έκαναν ένα σερί 14-4 εκμεταλλευόμενοι την υπεροχή τους κάτω από τα καλάθια (23-2 ρημπάουντ εμείς, 24-15 αυτοί) και φτάσαμε στο τελικό 63-57, ενώ μέχρι το 30' συντηρούσαμε ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ. Μας στοίχισε ακριβά, η μηδαμινή προσφορά του Perkovic που φορτώθηκε γρήγορα με 3 φάουλ και έμεινε τελικά άποντος... και τους πόντους που έδινε στα προηγούμενα ματς κάτω από το καλάθι δεν τους έδωσε κανείς άλλος.

Αγωνιστικά ξεχώρισαν οι Κόμματος (14π , 8ρ) και Scott (14π και 5ρ, στην καλύτερη του εμφάνιση μέχρι σήμερα, αν και οι αντίπαλοι του δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα από την άμυνά του). Από την περιφέρεια δε μπορέσαμε να πάρουμε πολλές λύσεις πέρα από τον Βετούλα (11π με 2/4 3π) καθώς οι υπόλοιποι ήταν σε μέτρια βραδιά. Παράλληλα και ο Ταπούτος δε θύμιζε καθόλου τον παίκτη των πρώτων εβδομάδων... Δεν ήθελε και πολύ να μείνουμε λοιπόν κάτω από τους 60 πόντους και φυσικά με τέτοια παραγωγικότητα, τα ροζ φύλλα είναι απαγορευμένα..

Έτσι δε μπορέσαμε να κάνουμε το διπλό που θα μας έδινε άλλο αέρα (και αβάντα πρόκρισης) για τη συνέχεια. Φυσικά και πάλι δεν έχει χαθεί τίποτα, αφού δε νομίζω να μην κάνει άλλες νίκες εκεί η Gran Canaria, ενώ και η διαφορά των 6 πόντων δεν είναι κακή. Η υπόθεση πρόκριση για την ομάδα μας θα παιχτεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό στα επόμενα δυο (κι εντός έδρας ματς) με Brose Basket & Hemofarm .

Δεν υπάρχουν σχόλια: