12.11.06

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΑΝΕΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ


Για πρώτη φορά φέτος, πήραμε ένα ροζ φύλλο αγώνα χωρίς να αγχωθούμε μέχρι το τέλος. Καταφέραμε να επιβάλλουμε από την αρχή το ρυθμό μας κόντρα στην Ολύμπια, παίξαμε σχετικά καλή άμυνα και βρήκαμε πολλές εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση. Έτσι το 89-74 ήρθε φυσιολογικά, ενώ έσκασαν και χαμόγελα στα πρόσωπα των λιγοστών (και πάλι) οπαδών μας που βρέθηκαν στο γήπεδο (κάτω από 1000).

Ο Σωτήρης Νικολαϊδης ήταν εξαιρετικός όχι μόνο αμυντικά (3 κλεψίματα) αλλά και οργανωτικά (3 ασιστ) και επιθετικά (14 πόντοι). Ο Πρόδρομος με τη σειρά του, ήταν σε εξαιρετική βραδιά από τα 6μ25, έχοντας 5/7 3π και συνολικά 17π. Ο Ταπούτος όσο έπαιξε ήταν αλάνθαστος επιθετικά (11π με 5/5 2π, 1/1 β). Ο Perkovic επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις έχοντας 11π-4ρ-5ασ και ουσιαστική βοήθεια κάτω από το καλάθι, ενώ ο Scott ήταν πολύ καλός (ειδικά στο α' ημίχρονο) και τέλειωσε με 15π (5/6 2π, 5/6 1π). Έχοντας μια πεντάδα ποιοτικών παικτών σε πολύ καλή κατάσταση, και τις ανάλογες βοήθειες από τους Κόμματο & Βετούλα δεν ήταν δύσκολο να φτάσουμε στην τελική επικράτηση.

Πλέον έχουμε μπροστά μας μια τετράδα αγώνων με ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα (Άρη εκτός, Ολυμπιάδα μέσα, Πανιώνιος εκτός, Ολυμπιακός εκτός) και μετά το τέλος τους θα δούμε τι ψάρια θα μπορούμε να πιάσουμε φέτος. Το ίδιο και στην Ευρώπη που στις ερχόμενες 2-3 αγωνιστικές κρίνονται σχεδόν όλα για το αν θα έχουμε δυνατότητες να κυνηγήσουμε πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: