1.12.07

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΑΠΟΨΕ

Με την ομάδα να βρίσκεται στο 2-4 (χειρότερο ξεκίνημα στα τελευταία 12+ χρόνια), να προέρχεται από αποκλεισμό ντροπή στη Γαλλία και να έχει κάνει ήδη αρκετές γκέλες στο πρωτάθλημα ενώ στη συνέχεια ακολουθούν τέσσερα ματς φωτιά (Πυλαία με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ΠΑΟ εκτός, ξανά Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο) η νίκη απόψε κόντρα στο Ρέθυμνο είναι μονόδρομος.
Το συγκρότημα της Κρήτης μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Ας μην ξεχνάμε πως είχαμε ζοριστεί στο Κύπελλο και νικήσαμε στην παράταση, χάρη στα δικά τους λάθη στο τέλος, πριν 2 μήνες. Κι από τότε έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα... Στη θέση του Κουφού υπάρχει ο Αργύρης Πεδουλάκης στον πάγκο που είναι σαφέστατα πιο έμπειρος, ενώ ήρθε και ο Reggie Freeman σαν αντικαταστάτης του O'Bannon, που τον θυμόμαστε από τη Zalgiris και τις αναμετρήσεις μας στην Ευρωλίγκα. Eπίσης να θυμήσω πως στο Κύπελλο ο Zuza είχε κάνει πάρτυ κάτω από το καλάθι μας...
Αν υπάρχει δυνατή παρουσία του κόσμου ίσως να μπορέσει η ομάδα να πάρει μια έξτρα ώθηση και να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης. Ο καιρός είναι καλός, δεν παίζει και το ποδόσφαιρο (βέβαια την ίδια ώρα παίζουν και το γυναικείο βόλλεϋ και το χάντμπωλ, επίσης εντός έδρας αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα...), αν δεν είχε έρθει η σφαλιάρα στη Γαλλία σίγουρα θα υπήρχαν 2-3,000 στις εξέδρες. Τώρα είναι ένα ζητούμενο..

Οι San Antonio Spurs έκοψαν από το ρόστερ τους τον Darius Washington και τον έστειλαν στο NBDL και τους Austin Toros (που είναι επίσημα θυγατρική τους, αφού έχουν την ιδιοκτησία τους). Στο sport24 διάβασα πως 'αυτό ανοίγει το δρόμο για να έρθει στην ΑΕΚ'.

Αυτό που ξέρω είναι πως ο παίκτης, που προσωπικά θεωρώ ιδιαίτερα καλή περίπτωση, χθες έβγαλε μάτια στο ματς των Toros με τους Sioux Falls Skyforce. Είχε σε 32'41", 32 πόντους με 12/20 2π, 1/3 3π, 7/8 1π, 7-5 ρημπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο, 8 λάθη και τους οδήγησε στη νίκη με 114-109

Δεν υπάρχουν σχόλια: