27.12.07

ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ KUTLUAY


Ξαναβγήκε στην επικαιρότητα το θέμα Kutluay. Μετά το πρωτοσέλιδο του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ την περασμένη βδομάδα, έχουμε μπαράζ δημοσιευμάτων που φέρνουν τον Τούρκο γκαρντ πολυ κοντά στην ομάδα μας (ώστε να μπορέσει να καθαρίσει με το στρατιωτικό στη χώρα του...)

Προσωπικά δε με ενθουσιάζει καθόλου το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Μάλλον το αντίθετο. Γιατί με τα -πολλά- χρήματα που θα παίρνει ο Ibo, θα μπορούσαμε να φέρουμε τον σέντερ που δεν έχουμε. Πρώτα καλύπτεις τις τρύπες στο ρόστερ σου και μετά εμπλουτιζεις το βάθος του...

Το παρακάτω ανέβηκε στο turkbasket.com


İbo'nun karar günü

F.Bahçe Ülker'in yıldızı İbrahim Kutluay, askerlik yasasının çıkmaması nedeniyle yurtdışına gitmeye hazırlanıyor. Yunanistan, İtalya ve İspanya'dan teklifler alan İbrahim, kesin kararını bugün verecek..Fenerbahçe Ülker'de sıkıntılar bitmiyor. Sakatlığı sebebiyle 3 haftadır takımdan ayrı kalan İbrahim Kutluay şimdi de askerlik sebebiyle sarı-lacivertli formadan ayrılma aşamasında. Yıldız basketbolcu, milli sporcuların askerlik yaşı ile ilgili hazırlanan taslağın yasalaşmaması nedeniyle sezon başında ertelediği yurtdışı transferini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Başta Yunanistan'ın AEK ve Panionios takımları olmak üzere, iki İtalyan ve bir de İspanyol kulübünden teklif alan İbrahim'in, yeni takımına 1 Ocak itibariyle katılması bekleniyor. Sporcuların askerliklerini 38 yaşına kadar tehir edilmesini öngören taslak, meclis komisyonlarında görüşüldükten sonra Genel Kurul'a taşınacak. Düzenlemenin, bu yasama yılı sona erene kadar yasalaşması beklenmiyor.

SERHAT GELİYOR İbrahim'in ayrılmasıyla sarı-lacivertlilerin transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Listedeki ilk isim ise sezon başında transfer edilen ve Alpella'ya kiralanan Serhat Çetin. Ayrıca Antalya Belediye'nin ABD'lisi Ricardo Marsh da gündemde. (Kaynak: Sabah)

Επί του πιεστηρίου :
Την Παρασκευή Score & Ενωση κυκλοφόρησαν με εξώφυλλα που έλεγαν πως έχει κλείσει ο Ibo.


Δεν υπάρχουν σχόλια: