16.7.08

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Έγινε σήμερα το ραντεβού Δημήτρη Χατζηχρήστου, Μπάμπη Καραμανλή, Λίας Μάντη-Διαμαντοπούλου με τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο και σύμφωνα με την ανακοίνωση που ανέβηκε στο site της Ερασιτεχνικής οι δυο πλευρές ήρθαν σε κατ'αρχήν συμφωνία. Η επόμενη κίνηση λογικά θα είναι η ανάληψη της διοίκησης από την 'επιτροπή σωτηρίας' μέσα από το Πρωτοδικείο.

Η ανακοίνωση :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
16 Ιουλίου 2008

Σήμερα 16/07/08 και ώρα 19:30 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με το νομικό σύμβουλο του Ιωάννη Φιλίππου, Σωκράτη Λαμπρόπουλο.
Ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος δήλωσε ότι ο Ιωάννης Φιλίππου είναι θετικός στην προοπτική ανάληψης της Διοίκησης και διαχείρισης της ΚΑΕ από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, αφού πάντοτε πίστευε ότι η ΑΕΚ για να μείνει μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει την απόλυτη στήριξη των φιλάθλων της.
Η πλευρά της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ δήλωσε ότι επιθυμεί να αναλάβει την Διοίκηση και διαχείριση της ΚΑΕ και ότι προτίθεται, αφού παραιτηθεί η Διοίκηση Δρόσου, να ζητήσει μέσω του Πρωτοδικείου, το διορισμό προσωρινής Διοίκησης.
Για τις παλαιές οφειλές, το Προεδρείο της Ερασιτεχνικής δηλώνει ότι θα καλέσει το σύνολο των πιστωτών σε διαπραγματεύσεις, με σεβασμό στο μόχθο των αθλητών που εργάστηκαν στην ΑΕΚ ώστε να βρεθεί λύση και να διακανονισθούν οι οφειλές σε βάθος χρόνου.
Και οι δύο πλευρές δηλώνουν ότι θα συνεργασθούν για το καλό της ΑΕΚ και καλούν όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΕΚ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ.
Αθήνα, 16/07/08
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ


Υ.Γ. Μαθήματα ελληνικών και μάλιστα επειγόντως χρειάζονται εκεί στον ΔΟΛ... Ερασιτέχνη έχει Ο Παναθηναϊκός, Ο Ολυμπιακός, Ο ΠΑΟΚ, Ο Άρης... Η Α.Ε.Κ. έχει Ερασιτεχνική

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον ΔΟΛ χρειάζονται μαθήματα Ελληνικών ή στον ΔΟΧ ;

haridimos είπε...

Σόρρυ μπερδεύτηκα.
Στον ΔΟΧ εννοούσα φυσικά :-)