25.9.09

ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανέβηκε στο youtube το βιντεάκι για τα διαρκείας του μπάσκετ, που έπαιξε και στα matrix του ΟΑΚΑ την Τετάρτη



Ωραίο είναι, απλά ελπίζω να το χαρούμε σαν άνθρωποι από την Τετάρτη και μετά που ευελπιστούμε να τελειώσει η υπόθεση με το πιστοποιητικό της ΕΕΑ...

Σύμφωνα με τον Νικολάου στo basketblog (Αυτός είναι ο "κρυφός άσος)
ΚΑΕ ΑΕΚ είχε καταθέσει "αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία συνδιαλλαγής του άρθρου 99, του νόμου 3599/2007 και λήψης προληπτικών μέτρων και προστασίας". Βάσει της απόφασης του Πρωτοδικείου, το αίτημα υπαγωγής θα συζητηθεί στις 11 Νοεμβρίου του 2009. Ως εκ τούτου, οι πιστωτές δεν μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι νεοτέρας παρελθόντα χρέη."
η ΕΕΑ όμως δεν έβγαλε πιστοποιητικό (στο καναβάτσο)και
"όρισε εμβόλιμη συζήτηση για την ερχόμενη Τετάρτη (30 Σεπτεμβρίου)"

και σύμφωνα με την ΚΑΕ ("Ο φάκελος δεν εξετάστηκε")
"Δεν συζητήθηκε το θέμα. Ο φάκελος δεν εξετάστηκε. Θα εξεταστεί την ερχόμενη Τετάρτη". Αυτό ειπώθηκε ανεπισήμως από χείλη της ΚΑΕ ΑΕΚ"

3 σχόλια:

banou είπε...

Αρκετά καλό και σε σωστό timing, μιας και ανέβηκε αμέσως μετά την επιτυχία της Εθνικής. Δύσκολο γήπεδο το Ελληνικό, πάντως για συσπείρωση και προσέλευση. Για να δούμε

Ανώνυμος είπε...

Η απόκτηση καλών παικτών, μας έδωσε την ελπίδα ότι βρέθηκε σοβαρή χρηματοδότηση και έτσι τα βασικά οικονομικά προβλήματα θα λύνονταν.
Όμως, φευ, είμαστε η μόνη ομάδα που δεν έχει πιστοποιητικό της ΕΕΑ για τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α1!!!
Μας έχει βγεί η ψυχή...
Ελπίζω όλα αυτά να είναι παιχνίδια τακτικής για να φτάσει η ομάδα σε οριστικό-μακροχρόνιο-διακανονισμό με τους πιστωτές. Αλλιώς...

Στέλιος

Υ.Γ. Μόλις είδα ότι στο φιλικό με το Μαρούσι χάσαμε 61-70. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, σύμφωνοι. Όμως, είναι γεγονός ότι συνωστίζονται πολλοί καλοί παίκτες στις δύο θέσεις των guard, χωρίς ανάλογο βάθος πίσω από τον Francis. Επίσης, μου κάνει εντύπωση η πολύ χαμηλή παραγωγικότητα επιθετικά του Mack μέχρι στιγμής.

haridimos είπε...

60-71 χάσαμε. Για το φιλικό θα γράψω σε λίγο post, μια που το είδα από το 22' και μετά ενώ έχω ανεβάσει κι ένα βιντεάκι.