7.9.09

ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ Ο MELS


Σύμφωνα με το basketblog.gr, στη Νάουσα θα βρεθεί και ο Rodrigue Mels (15/4/1985, 1μ91), Γάλλος guard που έπαιζε στο NCAA πέρσι με τους Matadors του Cal State Northridge και είχε σε 18', 9 πόντους και 1.3 ασιστ.

Μπορεί σύμφωνα με το επίσημο site των Matadors να θεωρείται πως " Rodrigue Mels is a shooting guard who can really shoot the three-point shot, according to head coach Bobby Braswell" αλλά με 28,7% δεν νομίζω πως είναι και τόσο ...αντιNemeth.

Τον Αύγουστο είχε ανακοινωθεί από τη Cholet που παίζει στο EuroCup, αλλά τελικά δεν παρέμεινε
Rodrigue MELS n'est pas conservé par CB
Cholet Basket ne donne pas suite à la période d’essai de Rodrigue MELS, qui n’est pas conservé dans l’effectif choletais.

και ένα βιντεάκι με χαϊλάϊτς

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον ξέρω, αλλά είδα στο youtube ένα βίντεο με highlights. φαίνεται να είναι "μπασιματάκιας" χαρακτηριστικό που λείπει από τους άλλους guards της ομάδας. Ας ελπίσουμε να βοηθήσει, εάν αποκτηθεί.

Το ερωτηματικό είναι τι θα γίνει στη θέση του σέντερ καθώς ο Τουντζιαράκης δε φαίνεται να είναι αρκετός σαν μπάκαπ του Francis. Λες να έρθει ο Savrasenko?

Στέλιος

haridimos είπε...

Καλός παίκτης είναι, και είναι θετικό πως θα μπορούμε να στηριζόμαστε επιθετικά σε περισσότερους από 6-7 παίκτες (πέρσι είχαμε μόνο DJ, Nemeth, Παπανικολαου, Bryant + Χατζη-Δορκοφικη να βοηθάνε στο σκοράρισμα σε σταθερη βαση)
Στη Γαλλία τον είχες ακουστά ;

Ανώνυμος είπε...

Ήταν άγνωστος σε μένα, αν και είχε συμμετοχές στις μικρές εθνικές. Όταν τον ανακοίνωσε η Cholet, τα αφιερώματα στα ΜΜΕ έγραφαν για την παρουσία του στις μικρές εθνικές. Έχει καλό drive, είναι αλτικός και παίζει με ενθουσιασμό, αλλά δεν έχω συνολική εικόνα. Υποθέτω ότι δεν αποκτήθηκε από τη Cholet γιατί η Cholet ψάχνει το διάδοχο του Nando De Colo. Δύσκολο να παίξει αυτό το ρόλο οποιοσδήποτε άλλος Γάλλος παίκτης αυτής της φουρνιάς...

Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να σταθεί, εάν αποκτηθεί.

Στέλιος

Υ.Γ. Εάν μιλάμε για κοινοτικό δυάρι ως αντι-Nemeth, τότε ξέρεις ότι η προτίμησή μου είναι ο Λετονός Armands Skele. Τον βλέπω τώρα με τη Γαλλία και είναι πραγματικά καλός σε άμυνα και επίθεση (αν και κάπως άστοχος στο α' ημίχρονο) απέναντι σε Tony Parker & Nando De Colo!

Ανώνυμος είπε...

Ο Skele έπεσε άσχημα στο παρκέ στο τρίτο δεκάλεπτο και έχασε το ρυθμό του (πράγμα που τον διακρίνει μια και παίζει με πάθος). Η Γαλλία πάτησε γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο, με απίστευτα τρίποντα του De Colo και κάπως έτσι πήρε τη νίκη (51-60 γαι τους Γάλλους).
Παρόλα αυτά δε με πείθει ότι μπορεί να κάνει κάτι σημαντικό.

Στέλιος