16.9.10

ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ


Η ΚΑΕ ζήτησε σήμερα αναβολή στην εξέταση των δικαιολογητικών της για έκδοση πιστοποιητικού συμμετοχής στην Α1 για την ερχόμενη βδομάδα (24/9) από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού .
Έτσι την προσεχή Τετάρτη 22/9 που είναι προγραμματισμένη η αναμέτρησή μας για το Κύπελλο με το Περιστέρι, ναι μεν η ομάδα δεν έχει πρόβλημα να κατέβει ως ομάδα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τους παίκτες ... Γιατί αν δεν δοθεί τελικά το πιστοποιητικό, όσοι παίκτες αγωνιστούν θα μείνουν μετέωροι και δε θα μπορούν να παίξουν σε άλλη ελληνική ομάδα φέτος ..
Ήδη ο ΠΣΑΚ εμμέσως πλην σαφώς καλεί τους παίκτες μας μέλη του να μην κατέβουν στον αγώνα ..

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας, η ΚΑΕ δεν ενδιαφερόταν και ιδαίτερα για τη διοργάνωση, γι'αυτό και δεν έχει πρόβλημα να έρθει ο Grundy ή ο Καρύδας τον Οκτώβρη .. Σίγουρα υπάρχει το ενδεχόμενο να κατέβουν οι έφηβοι..
Όμως, την προηγούμενη μέρα το βράδυ έχει πρεμιέρα το εφηβικό... παίζει στις 21:45 με την Ενωση Ιλίου στο Ίλιον...

Βλέπω να κάνουμε back to back στις οικοιοθελείς αποχωρήσεις από το θεσμό ..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το μάτς με το Περιστέρι ήταν ευκαιρία προκειμένου να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο της η ΚΑΕ, από εισητήρια, τηλεόραση και σχετικές διαφημίσεις. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι οι πιθανότητες επιτυχίας στο θεσμό είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες.

Η διαχείριση όμως από πλευράς διοίκησης της ΚΑΕ ήταν τραγική.

Ακόμη και τώρα, δεν είναι αργά.

Ακόμη και εάν δεν παίξουν οι Μάκης, Άκης και Πέρι. Θα ήταν εντελώς απαράδεκτο και προσβλητικό για την ιστορία της ομάδας μας να αγωνιστούν ή να πιεστούν από τη διοίκηση της ΚΑΕ να το πράξουν, εφόσον εξακολουθεί το καταφανώς αντισυνταγματικό νομοθέτημα της απαγόρευσης συμμετοχής σε άλλη ομάδα, εάν δεν πάρουμε το πιστοποιητικό από την ΕΕΑ.

Αρκεί φυσικά να έρθουν οι ξένοι, έστω κατευθείαν και από το αεροδρόμιο (ο Κέν Μπάρλοου μια φορά παρά το εμφανές jet lag, παραλίγο να κερδίσει μόνος του τον ανίκητο τότε Άρη).

Ακόμη και εάν δεν κερδίσουμε θα είναι ντροπή να μην αγωνιστούμε.
Οπουδήποτε.
Ακόμη και στο Περιστέρι.

1. Shannon (?), Castle (?), Μαρίνος.
2. Mels, Τζόλος.
3. Mack.
4. Cohadarevic (?), Αντωνάκης.
5. Τσαπρούνης.

Φθάνουν για να κατέβει η ομάδα και να αγωνιστεί αξιοπρεπώς, ακόμη και χωρίς προπόνηση.

Να μην επαναληφθούν τα περυσινά.

Στέλιος