9.9.10

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

Ανοιξαν οι πόρτες στο κλειστό του Ελληνικού κι έτσι η ομάδα μας έκανε την πρώτη της προπόνηση για φέτος σε παρκέ .


09 | 09 | 2010 19:34

Νικολαϊδης: «Κοιτάμε την δουλειά μας»

Ανοιχτές πόρτες βρήκαν στο Ελληνικό παίκτες και προπονητικό επιτελείο στην ΑΕΚ. Ο Μηνάς Γκέκος και οι παίκτες πάτησαν το παρκέ και έκαναν ένα χαλάρωμα. «Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας και να είμαστε έτοιμοι το συντομότερο δυνατό και στην καλύτερη κατάσταση. Οι υπεύθυνοι προσπαθούν για το καλύτερο. Πιστεύουμε και ελπίζουμε όλες οι προσπάθειες να έχουν αίσιο τέλος» δήλωσε ο Πρόδρομος Νικολαϊδης που ρωτήθηκε αν η ομάδα θα είναι έτοιμη για το κύπελλο στις 22 του μήνα με το Περιστέρι και εξήγησε: «Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα δεδομένης της κατάστασης. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Γενικά το ελληνικό μπάσκετ έχει προβλήματα, δεν θέλουμε να ζοριστούμε προκειμένου να είμαστε έτοιμοι στο κύπελλο. Να προετοιμαστούμε σταδιακά και σωστά για να εμφανιστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα που είναι και ο βασικός στόχος».
Από την πλευρά του ο Άκης Καλλινικίδης, σχολίασε: «Όλοι έχουμε γνώση της κατάστασης. Ήταν επιλογή μας να μείνουμε εδώ. Προβλήματα θα υπάρχουν το θέμα είναι να είναι όσο γίνεται λιγότερα και κάποια στιγμή να λύνονται. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στο γήπεδο μας. Είναι σίγουρα μια πολύ καλή εξέλιξη αυτή. Εύχομαι να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα για να μπορέσουμε ως ομάδα και παίκτες να δείξουμε την πραγματική μας αξία. Γιατί όσο και να λέμε ότι είμαστε επαγγελματίες και δεν επηρεαζόμαστε είναι δύσκολο να μην επηρεαστείς. Ελπίζω να έχουμε καλύτερη οργάνωση από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος ισχυρός επιχειρηματίας, ώστε να μπορούμε να σταθούμε αξιοπρεπώς. Είμαστε σε οριακό σημείο…».


(τα bold είναι δικά μου και δείχνουν πως ουσιαστικά το Κύπελλο δεν το βλέπουμε όπως πχ με τον Φλεβαράκη πρόπερσι..)

Στο άρθρο υπάρχει και το παρακάτω για το πιστοποιητικό .

Στο μεταξύ, όσον αφορά το πιστοποιητικό, η ΑΕΚ κατέθεσε σήμερα το έγγραφο υπαγωγής στο άρθρο 99 και εντός της επόμενης εβδομάδας θα προσδκομίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, μαζί με την εγγυητική επιστολή ύψους 65.000 ευρώ, ώστε την επόμενη Πέμπτη που συνεδριάζει εκ νέου η ΕΕΑ να πάρουν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.


Μακάρι να είναι απλά διαδικαστικά τα πράγματα ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω και εύχομαι να μείνουμε στο Ελληνικό.

Εάν ληθούν τα προβλήματα με το πιστοποιητικό συμμετοχής και έρθουν οι παίκτες που ακούγονται για να συμπληρωθεί το ρόστερ, η ομάδα μπορεί να κάνει μια καλή πορεία.

Ceteris paribus, με μια καλή πορεία στον αγωνιστικό χώρο, τα έσοδα της ΚΑΕ θα είναι πολύ περισσότερα στο Ελληνικό από ότι σε π.χ. Αιγάλεω που ακούστηκε ως εναλλακτική λύση.

Στέλιος

Υ.Γ. Το Ελληνικό - χωρίς συγκάτοικο - είναι η δεύτερη καλύτερη λύση. Η πρώτη θα ήταν να είχαμε δικό μας γήπεδο...