5.10.10

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ...



Τριαντάρα από το Περιστέρι (χωρίς ξένους πλην Cohadarevic όμως), ζόρισμα για να κερδίσουμε τον Διαγόρα της Β' Εθνικής το Σάββατο, βαριά ήττα από τον Ηρακλή απόψε στο Ιβανώφειο με 20 πόντους - η διαφορά κόντεψε και το double score όταν ήταν 67-34 κάποια στιγμή στις αρχές της 4ης περιόδου ... Και σήμερα ο μόνος που έλειπε ήταν ο Grundy (που έφτασε από ΗΠΑ το μεσημέρι)... Δε νομίζω πως η παρουσία του αρκεί για να αλλάξει την εικόνα μας.. Και αύριο παίζουμε με τον σαφέστατα πληρέστερο του σημερινού μας αντιπάλου ΠΑΟΚ, ενώ το Σαββατοκύριακο πάμε στη Χαλκίδα μια βδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και μόνο έτοιμοι δε δείχνουμε ..

Τα δεκάλεπτα: 22-10, 40-20, 62-34, 71-51.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Πιλαφίδης): Λιούις 18(2), Έβερετ 13(3), Εϊτουταβίτσιους 7(1), Παπανικολόπουλος, Πέτροβιτς 10, Λαμπρόπουλος 11, Δέσπος 7, Αγγελακόπουλος 1, Δεμερτζής 4, Τσαλκιτζής.
ΑΕΚ (Γκέκος): Castle 3(1), Νικολαϊδης, Δορκοφίκης 11, Παπανικολάου 8(1), Mack 7, Mels 4, Καλλινικίδης 2, Cohadarevic 4, Shannon 12(2), Τζώλος, Παπανικολάου.
edit :
Ενα δεκάλεπτο περιπου απο τον αγώνα


Χωρίς ψηλό δεν πάμε πουθενά.. Ο Cohadarevic έδειξε καλά στοιχεία με το Περιστέρι -τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο που παρακολούθησα- αλλά δε δείχνει ικανός να ανταποκριθεί στο ρόλο του βασικού (& μοναδικού) σέντερ .. Άλλωστε τεσσάρι είναι ο άνθρωπος .. Αν δεν βρούμε λύση κάτω από το καλάθι δεν έχουμε τύχη ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα ειναι νωρις ακομη και μας λειπουν αρκετοι παιχτες.Σε σχεση με σημερα λογικα θα εχουμε Γκραντι,Ντικουδη και σεντερ.Ομως τα αποτελεσματα ειναι απογοητευτικα.Αναρωτιεμαι ομως:
1.Ακομα κι αν παρουμε αυριο Μπογρη και Ντικουδη που δεδομενα βελτιωνουν την ομαδα μπορουμε να παμε ολη τη χρονια με μοναδικο καθαρο 5αρι το Μπογρη?Ειναι απειρος και δεν εχει παιξει ποτε Α1.Κ το προβλημα στο 5 μας κανει να μη μπορουμε να εκμεταλευτουμε τους καλους 3 ποντους που εχουμε.
2.Ποια η χρησιμοτητα του Καστλ?Εχουμε ηδη το Γκραντι και Σανον που δε μπορουν να μαρκαρουν ψηλοτερο αντιπαλο και το Μελς που θα δινει ανασες κυριως στην αμυνα.Επισης ειναι 38 και προφανως δε μπορει να παιξει καλο μπασκετ πανω απο 10 λεπτα.Δε θα ηταν προτιμοτερος κοινοτικος σεντερ?

haridimos είπε...

Την περίπτωση Ντικούδη δεν τη βλέπω και τόσο πιθανή.. Έχει συμβόλαιο 280,000 στον Αρη, που φυσικά θελει να το ξεφορτωθεί . Βλέπω να μένει στο ψυγείο και να κάνει προσφυγη σε καμια FIBA .

Τώρα, ακόμα και αν έρθει ο Μπόγρης (που διάολε δεν είναι ούτε Erceg ούτε Βουγιούκας που κάνανε διαφοά πέρσι) θέμε κι αλλον δίπλα του..

Δεν κατάλαβα γιατί δεν κρατησαμε Τουτζιαράκη, που θα μπορούσε να δώσει 8-10' στο '5', και τον Παπαντωνίου για 2ο-3ο άσο ώστε να έχουμε μια κενή θέση κοινοτικου/ξενου (αυτή που πιανει ο 38χρονος Castle και δεν έχουμε για ψηλό)...

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντικουδης πιστευω θα ρθει αλλα θ αργησει.Ο ΑΡΗΣ δεν τον υπολογιζει εδω και πολυ καιρο και απλα η ιστορια ειναι για το αν θα παρει αποζημιωση η οχι.Και με την ΑΕΚ εχει συμφωνησει.
Για τον Παπαντωνιου συμφωνω απολυτα.Αν και δεν μου φαινεται τιποτα ιδιαιτερο θα μπορουσε να ειναι το τριτο πλει μεικερ και να μην ψαχνομαστε τωρα.Αλλα και ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ που δινει λιγοτερα απο μας πηρε Καυκη που θα ηταν καλη επιλογη η ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με το Μπατη.Αλλιως ας μεινουμε με το Τζολλο

Ανώνυμος είπε...

www.psycho-aek.blogspot.com ΝΕΟ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ