7.12.11

ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!

Ρεπορτάζ από το basketblog και τον Γιώργο Νικολάου
Η Ελπίδα άντεξε!
Του Γιώργου Νικολάου   
06/12/2011 (13:45)

Η πιο μεγάλη καρδιά της οικογένειας της ΑΕΚ, η Ελπίδα Στεβή,  λύγισε, αλλά για λίγο. Ο Άγιος Νικόλαος, μεγάλη η χάρη του σήμερα, έκανε το θαύμα του, απέτρεψε τα χειρότερα, και η Ελπίδα άντεξε! Η γενική διευθύντρια της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και πρώην γενική διευθύντρια της ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά πρωτίστως η "ψυχή" του συλλόγου, υπέστη χθες ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο στα γραφεία της "Μάνας ΑΕΚ" στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, αλλά με δική της απόφαση, έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις σήμερα επέστρεψε σπίτι της, όπου και αναρρώνει. Στο πλευρό της βρίσκεται εκτός από τον σύζυγο της, Παντελή, ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ, η οποία προσεύχεται όλα να πάνε κατ’ ευχήν και να γυρίσει ακμαία και με το χαμόγελο ξανά ζωγραφισμένο στα χείλη της στα γραφεία της Δεκελείας.

 Η Ελπίδα πέρασε πολλά. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αλλά η Ελπίδα θα ξεπεράσει κι αυτόν τον σκόπελο. Υπενθυμίζεται, ότι η περιπέτεια της Ελπίδας δεν είναι η μόνη εσχάτως στην δύσμοιρη ΑΕΚ, η οποία κλονίζεται από προβλήματα, πρωτοφανή για το μέγεθος των ανθρώπων που πασχίζουν να τα αντιμετωπίσουν… 

η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.

Ανακοίνωση
6 Δεκεμβρίου 2011 - ΔΙΟΙΚΗΣΗ Με μεγάλη αγωνία παρακολουθούμε την περιπέτεια υγείας της Γενικής Διευθύντριας της ΑΕΚ Ελπίδας Στεβή η οποία υπέστη χθες Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου - εν ώρα εργασίας, ελαφρύ (ευτυχώς) καρδιακό επεισόδιο. Η Ελπίδα Στεβή υπηρετεί πιστά την ΑΕΚ εδώ και 32 χρόνια και έχει συνδυάσει την παρουσία της με μεγάλες στιγμές αλλά και δύσκολες όπου πάντα κατάφερνε να κρατήσει ψηλά την σημαία της ΑΕΚ, παλεύοντας κόντρα σε αντίξοες συνθήκες... Ευχόμαστε στην Ελπίδα Στεβή μέσα από την καρδιά μας περαστικά και γρήγορα κοντά μας ξανά, κοντά στην ΑΕΚΑΡΑ που την έχει τόση ανάγκη...


Η οικογένεια της ΑΕΚ


η ανακοίνωση της ΚΑΕ
Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ εύχεται περαστικά στην Γενική Διευθύντρια της Ερασιτεχνικής, Ελπίδα Στεβή, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Η Ελπίδα έχει υπηρετήσει το σωματείο της ΑΕΚ για 32 ολόκληρα χρόνια, από διάφορα πόστα, με μεγάλη προσφορά και στην ΚΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: