22.1.12

ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΗΤΤΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ


Δυστυχώς η ομάδα μας τελείωσε τον πρώτο γύρο (δυο ήττες σε τρία ματς), πάνω κάτω όπως τον είχε αρχίσει (τρεις ήττες στα πρώτα τέσσερα), αφού μετά τη Λευκάδα έχασε και στην Κηφισιά με 84-80 .. Έτσι το εντυπωσιακό σερί των 8 νικών στο ενδιάμεσο, απλά μας έχει φέρει στην πρώτη τριάδα, δυο νίκες πίσω από τον Πανελευσινιακό -που και μας έχει κερδίσει στα Λιόσια και έχει κάνει τρία διπλά παραπάνω από εμάς- και μια πίσω από τον Απόλλωνα, που κι αυτός μας κέρδισε (και με 9π) ενώ είναι η μόνη ομάδα στην κατηγορία χωρίς ήττα εντός έδρας, και είναι οι δυο ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις που οδηγούν στην Α1 . Πίσω μας με μια ήττα περισσότερη, είναι οι Ίκαροι (που έχουν ένα παραπάνω διπλό και μας κέρδισαν στις Σέρρες) και το Λαύριο .

Αναμφίβολα το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου περιλαμβάνει για μας μια τετράδα αγώνων φωτιά για τη συνέχεια : με τον ισχυρότατο Αρκαδικό στην Τρίπολη, ντέρμπυ με τον Απόλλωνα στα Λιόσια, μετά με τον πρωτοπόρο Πανελευσινιακό εκτός έδρας και καπάκι νέο ντέρμπυ με τους Ίκαρους στο γήπεδό μας . Αν θέλουμε να πάρουμε το μέγιστο σε αυτά, ώστε να συνεχίσουμε με αξιώσεις τη διεκδίκηση της επιστροφής στη φυσική μας θέση, θα πρέπει σίγουρα να ξαναβρούμε τον αγωνιστικό ρυθμό που είχαμε Νοέμβρη-Δεκέμβρη ... Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχουμε και πάλι όλους τους παίκτες του λειψού μας ρόστερ πανέτοιμους .. Γιατί οι ήττες στην αρχή και στο τέλος ήρθαν σε παιχνίδια που είχαμε πολλές για τα δεδομένα μας ελλείψεις : Χωρίς Βασιλόπουλο & Δέσπο στην Πάτρα, χωρίς Τζόλο - Κούρτη στη Λευκάδα, χωρίς Τζόλο στην Κηφισιά και με τους Κούρτη-Μάντζαρη να μην είναι ακόμα στο 100% .. Και δυστυχώς με 8-9 παίκτες να υπολογίζονται ουσιαστικά οι 1-2 ελλείψεις είναι σημαντικότατες ..

Ακόμα κι έτσι πάντως ο αγώνας στην Κηφισιά θα μπορούσε να είχε διαφορετική εξέλιξη, αν είχαμε επιδείξει το πάθος και την αγωνιστικότητα της τέταρτης περιόδου λίγο νωρίτερα ... Γιατί ναι μεν σκοράραμε 32 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο ενώ μέχρι τότε είχαμε βάλει μόλις και μετά βίας 48, όμως δεν έφταναν για να ροκανίσουν τη διαφορά που είχε εκτοξευθεί και στους 15π γύρω στο 30'.. Πήγε στράφι έτσι η εξαιρετική εμφάνιση του Πέτρου Νοέα με 15π-13ρ...
Δεν μπόρεσε να χαρεί και ο κόσμος μας που βρέθηκε και στο κλειστό της Κηφισιάς ..



Η μετάδοση του αγώνα από το aek-live (με εξαιρετική ποιότητα εικόνας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: