26.11.12

ΕΞΙ ΣΤΑ ΕΞΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΗΤΤΗΤΗ


Υπερασπίστηκε το ρόλο του φαβορί η ομάδα μπάσκετ κερδίζοντας και τον Πανερυθραϊκό με 77-64 στα Λιόσια, παραμένοντας πάντα πρώτη στη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου της Β' Εθνικής. Μετά από τη Βασίλισσα που έχει 6-0, ακολουθεί σταθερά μόνο η ΑΕ Ψυχικού με 5-1, και έπονται οι Αμύντας και Αετός με 4-2 και Πανερυθραϊκός, ΑΣΕ Δούκα με 4-3 .

Οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου μπήκαν προετοιμασμένοι και επέβαλλαν το ρυθμό τους, στηριζόμενοι κυρίως στην άμυνά τους. Άλλωστε είμαστε η μοναδική ομάδα που δέχεται λιγότερους από 60 πόντους μέσο όρο στην κατηγορία, ενώ στην επίθεση είμαστε κάτω από την πρώτη πεντάδα .


 Και σε αυτό το ματς, το κουπί επιθετικά τράβηξαν οι Μιχάλης Πολυτάρχου (17), Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης (12), Σάκης Βεσκούκης (12), Δημήτρης Δέσπος (14), ενώ θετική εντύπωση άφησε ο Γιώργος Κοψαύτης (10π) .Δείτε το ματς όπως μεταδόθηκε από το aek-liveΥ.Γ.
Στο κέντρο του γηπέδου υπήρχε πανώ για τον αδικοχαμένο Πάνο από το κλαμπ του Περιστερίου που σκοτώθηκε το Σάββατο με τη μηχανή του πηγαίνοντας να δει την ποδοσφαιρική ομάδα στο ΟΑΚΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: