8.1.13

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΗ ΓΚΕΛΑ

Μπορεί να δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά σε αντίθεση με το Ψυχικό, η ομάδα μπάσκετ κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα έστω και με ανατροπή στην παράταση (88-85 τελικό, 73-73 κανονική διάρκεια) κόντρα στο αξιόμαχο σύνολο του Χολαργού . Οι διακοπές των Χριστουγέννων αλλά κυρίως οι τραυματισμοί των Πολυτάρχου, Βεσκούκη που έχασαν προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα και μπήκαν αναγκαστικά στο παρκέ για να αποφύγουμε τα χειρότερα (που τα αποφύγαμε) μάλλον έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να πάρει το προβάδισμα ο Χολαργός και να το κρατάει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου .

Την ίδια ώρα το Ψυχικό περνούσε ευκολότερα από όσο δείχνει το τελικό 62-66 από τη Χαλκίδα και παρέμεινε στην κορυφή . Ετσι θα είναι εξαιρετικά απίθανο να γκελάρει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου (έχει ακόμα τον Αμύντα εντός και τη Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή, ενώ εμείς παίζουμε στον Δούκα αυτή την Κυριακή και μετά με την Ένωση Ιλίου στη Ζωφριά) και να χάσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα .

Το βασικό καλό με τη νίκη κόντρα στο Χολαργό ήταν πως δεν βάλαμε και αυτούς -που είναι οι μόνοι που κέρδισαν τους συνπρωτοπόρους- άμεσα στο κόλπο της ανόδου, αφού βρίσκεται τρεις νίκες πίσω από μας και το Ψυχικό . Φαίνεται πως σε αντίθεση με τον Βόρειο όμιλο, είναι κούρσα για δυο, αλλά θα πρέπει να ξαναθυμήσουμε πως μόνο ο πρώτος ανεβαίνει σίγουρα - ο δεύτερος παίζει μπαράζ με τον δεύτερο του άλλου ομίλου ..


Υ.Γ. Τόσα ενωσίτικα & κιτρινόμαυρα sites κανένα δεν έχει φωτο απο το ματς της Βασίλισσας... Η φωτό είναι από portal του Χολαργού (myxolargos.gr) ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: