20.10.13

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙ, ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ


Εντυπωσιακή η ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Κ. δεν αντιμετώπισε προβλήματα ούτε και για τη 2η αγωνιστική της Α2, επικρατώντας με το εμφατικό 88-59 του Παγκρατίου στο κλειστό της Νήαρ Ηστ. Οι κιτρινόμαυροι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους τους και 'καθάρισαν' το ματς από το πρώτο δεκάλεπτο, δίνοντας το περιθώριο στον Βαγγέλη Ζιάγκο να δοκιμάσει στο παρκέ για αρκετό χρόνο και τους δώδεκα παίκτες που είχε στον πάγκο.

Υπήρχε πλουραλισμός στην επίθεση και η εμφάνιση σίγουρα πείθει για τις δυνατότητες που έχει η ομάδα αλλά και για τη δουλειά που έχει γίνει στη διάρκεια της προετοιμασίας . Την επόμενη βδομάδα ξεκινάνε ουσιαστικά τα 'δύσκολα' με το ντέρμπυ στην Καλαμίτσα απέναντι στην Καβάλα που έπεσε φέτος από την Α1 και είναι από τους συνδιεκδικητές της ανόδου .


Σε αυτές τις δυο πρώτες αγωνιστικές, η άμυνά μας έχει δεχθεί 56 και 59 πόντους αντίστοιχα, γεγονός που αναμφισβήτητα αποτελεί πολύ θετικό δείγμα για τη συνέχεια . Αμυντικά αυτός που ξεχωρίζει είναι ο Θοδωρής Τσιότρας (ο μόνος άποντος στην Καισαριανή) που είχε 5 κλεψίματα με το Παγκράτι δείχνοντας πως τα 6 με τον ΟΦΗ δεν ήταν περιστασιακό ..

Δείτε τον αγώνα όπως τον μετέδωσε το aek-live

Video streaming by Ustream

Δεν υπάρχουν σχόλια: