29.10.13

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ


Στο πρώτο ντέρμπυ της χρονιάς οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και πέρασαν νικηφόρα από την Καλαμίτσα, έδρα της συνδιεκδικήτριας Καβάλας την οποία και άφησαν δυο νίκες πίσω από την τρίτη αγωνιστική κι έχοντας να παίξουμε και στο γήπεδό μας στο δεύτερο γύρο . Σαφέστατα το εντελώς αντίστροφο από ότι είχε γίνει πρόπερσι που στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές είχαμε χάσει σε Πάτρα, Σέρρες και από τον Πανελευσινιακό στα Λιόσια . Σε σχέση με τότε οι διαφορές είναι σημαντικές.. τότε είχαμε προπονητή να αναλαμβάνει στο παραπέντε και να αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο, ενώ δεν είχε γίνει καθόλου προετοιμασία και η διοίκηση ήταν πρωτοδικείου που επίσης είχε αναλάβει την τελευταία στιγμή . Σήμερα όλα αυτά είναι διαφορετικά .

Αγωνιστικά ο αγώνας ήταν ντέρμπυ, όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια μας στην Καλαμίτσα (στη φυσική μας κατηγορία) και κρίθηκε στο τέλος. Το γεγονός ότι πήραμε το ροζ φύλλο δείχνει ότι είμασταν πιο έτοιμοι για τα κρίσιμα από τους αντιπάλους μας . Και όταν καταφέρνεις να γυρνάς ματς από το 62-53, σε 66-72 στο τελευταίο δεκάλεπτο, δείχνει ότι υπάρχει καθαρό μυαλό τόσο μέσα όσο και έξω από το παρκέ . Θετικό και το γεγονός πως βρήκαμε λύσεις κάτω από τη ρακέτα με τον Παπαντωνάκο, καθώς με τους Τσιάκο-Δέσπο να φορτώνονται με φάουλ και να παίζουν αθροιστικά 26' ήταν ένα ζητούμενο ..

Την επόμενη βδομάδα κόντρα στην Αγία Παρασκευή, θα παίξουμε για πρώτη φορά εντός έδρας και με κόσμο στις εξέδρες . Είναι μια ευκαιρία και για να ζεσταθεί κι άλλο ο κόσμος ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: