20.2.15

ΠΑΛΕΨΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΕΦ


Την καλύτερή της ίσως εμφάνιση πραγματοποίησε στο ΣΕΦ η ομάδα μπάσκετ, όπου παρά την απουσία του Dusan Sakota και την κακή βραδιά του Carl English (που πάντως δεν έκανε κατάχρηση στα σουτ όπως με τους πράσινους), κατάφερε να διεκδικήσει το ροζ φύλλο αγώνα μέχρι το τελευταίο λεπτό - και η εξέλιξη ίσως να ήταν διαφορετική αν οι παίκτες του Sale δεν ήταν τόσο τραγικά άστοχοι στις βολές .. μόλις 17/31 είχαν . Σίγουρα αυτή η αγωνιστική παρουσία τρεις μέρες μετά την μέτρια κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, είναι παραπάνω από ελπιδοφόρα για τη συνέχεια . Μπορεί η τετράδα στη regular season να απομακρύνεται (είμαστε 4 νίκες πίσω από τον 3ο ΠΑΟΚ και 3 από τον 4ο Άρη και απομένουν μόνο 9 παιχνίδια) αλλά το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα που σημαίνει και δυνατότητα διεκδίκησης παρουσίας στα ημιτελικά, δεν είναι καθόλου άπιαστο όνειρo, ειδικά αν καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο το σχετικά βατό πρόγραμμα που έχουμε στη συνέχεια .


Κορυφαίος παίκτης μας ήταν και πάλι ο Pops Mensah-Bonsu, που είχε άλλωστε κι ένα κίνητρο παραπάνω μια που το καλοκαίρι είχε κοπεί από τους ερυθρόλευκους.. 24 πόντοι με 9/11 δίποντα, 7 ρημπάουντ, 1ασ, 1κψ. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Αθηναίου που τέλειωσε τον αγώνα με 12π από 3/4 τρίποντα ενώ πρόσθεσε ακόμα 5 ασιστ . Βοήθησε αρκετά κάτω από τα καλάθια ο Hairston (10 ρημπ, 6-4) που είχε και 4 ασιστ ενώ σκόραρε 13 πόντους αλλά με μόλις 2/9 δίποντα και 3/11 σουτ .
 
Θα μπορούσε να είναι διαφορετική η έκβαση αν δοκιμάζαμε να χτυπήσουμε περισσότερο κάτω από το καλάθι, δοκιμάζοντας σχήμα και με Σαρικόπουλο (6π με 3/3 2π σε 5') και με Pops στην πεντάδα, μια που εκεί έδειχναν να υστερούν οι ερυθρόλευκοι ..

Δείτε όλο τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από τον OTE tv .



Δεν υπάρχουν σχόλια: