8.2.15

ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ


Τη δεύτερή της νίκη εκτός έδρας σημείωσε στη Νέα Σμύρνη η ομάδα μπάσκετ, κερδίζοντας -πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ 78-94- τους ουραγούς κυανέρυθρους. Και η προηγούμενη φορά που πήραμε ροζ φύλλο αγώνα εκτός ΟΑΚΑ ήταν στην Αττική - θα πρέπει να αρχίσουμε να νικάμε κι εκτός Αττικής για να πλασαριστούμε στην εξάδα . Αξίζει να σημειωθεί πως χρειάστηκε να περάσουν δέκα σεζόν για να φύγουμε και πάλι νικητές από την έδρα του Πανιώνιου - τελευταία φορά ήταν το 2003/04 όταν κερδίσαμε με 73-75 .

Οι παίκτες του Dragan Sakota είχαν το προβάδισμα από τα μέσα του δεύτερου δεκάλεπτου και κατάφεραν να αποσπαστούν στο σκορ στο τελευταίο όταν οι γηπεδούχοι έμειναν από δυνάμεις απέναντι στο σαφέστατα πιο πλήρες δυναμικό μας . Ο Pops Mensah-Bonsu κυριάρχησε για άλλη μια φορά κάτω από τη ρακέτα, πέτυχε 20 πόντους, πήρε 8 ρημπάουντ, κέρδισε 11 φάουλ - αποβλήθηκε προς το τέλος, αλλά με τον Σαρικόπουλο να επιστρέφει υπάρχει πλέον περισσότερο βάθος .

Θετικότατος και ο Malik Hairston που άρχισε να 'ξεσκουριάζει' από την πολύμηνη αγωνιστική αποχή : 19 πόντοι (7/9 1π, 6/10 2π), 4ρ, 2ασ, 1κψ . Συνολικά η τριπλέτα Mensah-Bonsu, Hairston & English (20π, 4ασ) προσδίνει μια ποιότητα που δεν έχουν οι ομάδες της Α1 από την τρίτη θέση και κάτω και μαζί με τις αξιόπιστες λύσεις που δίνουν και αρκετοί άλλοι παίκτες μας κάνουν να ατενίζουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια. Τα δυο απανωτά ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό τις επόμενες αγωνιστικές θα είναι πάντως ένα δυνατό crash test για τις δυνατότητές μας .

Δείτε και βίντεο με στιγμιότυπα από το παιχνίδι
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: