31.1.16

ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΝ, ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΔΕ


Μπορεί και το ματς στα Τρίκαλα να έγινε ντέρμπυ, όπως όλα όσα έχουμε δώσει με τον Zdovc στον πάγκο εντός ή εκτός έδρας, αλλά και όλα τα εκτός έδρας που έχουμε παίξει φέτος στην Α1 εκτός αυτό στο Ζηρίνειο (που ήταν το μοναδικό που κερδίσαμε εύκολα), αλλά τελικά πήραμε το ροζ φύλλο αγώνα παρά το γεγονός πως παίξαμε χωρίς ξένο playmaker . Έτσι παραμένουμε πάντα στην 3η θέση της βαθμολογίας με 12-4, έχοντας μια νίκη παραπάνω από τον Άρη που πέρασε και από την Πυλαία και μας έχει κερδίσει στο ΟΑΚΑ στον α γύρο .

MVP ήταν για άλλη μια φορά ο Μαυροκεφαλίδης που τέλειωσε με 18 πόντους, 9 ρημπάουντ και 5 ασιστ . Καθοριστική ήταν η παρουσία του Παπαντωνίου που βγήκε από την ...κατάψυξη (δεν είχε αγωνιστεί δευτερόλεπτο με Λαύριο και Παναθηναϊκό και μόλις 11" στην Πυλαία), που όχι μόνο στάθηκε στο ρόλο του, αλλά πέτυχε και το κρισιμο τρίποντο στο τέλος . Αντίθετα αναιμική ήταν και πάλι η εμφάνιση των Hairston, Christmas με τον δεύτερο να είναι πιθανό να απομακρυνθεί για να έρθει Αμερικανός play maker .
Αντίθετα, θετικός ήταν στο ντεμπούτο του ο J'Covan Brown, που ήρθε από τον πάγκο και έδωσε λύσεις τόσο στην επίθεση (7π) όσο και στην άμυνα (3 κλεψίματα) κυρίως στην 3η περίοδο . Αν έρθει νωρίς playmaker και δέσει με την ομάδα, λογικά θα δείξει περισσότερα πράγματα μέσα στο παρκέ .


Δεν υπάρχουν σχόλια: