20.3.16

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ..

 Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα μας χάνει στο τελευταίο λεπτό, αστοχώντας στο τελευταίο σουτ και έχοντας καταφέρει να χάσει το προβάδισμα που είχε στην τρίτη περίοδο όπως σε πάμπολλα φετινά ματς (στα 9 από τα 13 παιχνίδια με τον Zdovc στον πάγκο μας έχουν υπερκεράσει οι αντίπαλοι στην 4η περίοδο). Η απουσία παίκτη που να ηρεμεί και να ελέγχει το παιχνίδι στο τέλος, αλλά και η έλλειψη ηρεμίας και καθαρού μυαλού τόσο στο παρκέ όσο και στον πάγκο είναι παραπών από εμφανής .

 Από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν με τον Βαγγέλη Ζιάγκο στον πάγκο είχαμε να γνωρίσουμε τρεις συνεχόμενες ήττες στην Α1 - τότε ήταν οι ήττες από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Πανελευσινιακό- και πλέον οι ελπίδες για κατάκτησή της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο είναι μόνο μαθηματικές, αφού θα πρέπει ο Άρης να χάσει όλα τα ματς που μένουν και εμείς να τα κερδίσουμε όλα (έχοντας και τον Παναθηναϊκό εκτός) . Αξιοσημείωτο και πως έχουμε χάσει και τα τρία ματς που έχουμε παίξει στο Ρέθυμνο στην Α1 στον πόντο..72-70 το 2008 (όταν χάσαμε πρακτικά τις ελπίδες για πλασάρισμα στην 6άδα και διεκδίκηση για κάτι στα playoff), 80-79 πέρσι (όταν χάσαμε πρακτικά τις ελπίδες για πλασάρισμα στην τετράδα και πλεονέκτημα έδρας στα playoff), 70-69 φέτος (που χάσαμε πρακτικά τις ελπίδες για τριάδα και πλεονέκτημα έδρας στο μικρό τελικό) .
Σίγουρα οι απουσίες των Hairston, Brown που εμειναν στην Αθήνα ήταν σημαντικές, αλλά η διαφορά ποιότητας με το Ρέθυμνο και χωρίς αυτούς είναι εξίσου σημαντική .. Το μόνο θετικό από την αναμέτρηση η παρουσία του Μωραϊτη, που πήρε κάποιο χρόνο στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας και τους πρώτους του πόντους σε επίσημο ματς της ανδρικής ομάδας με τα κιτρινόμαυρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: