27.3.16

ΕΝΑ ΑΝΕΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ


Επιστροφή στις νίκες έπειτα από τρία συνεχόμενα κίτρινα φύλλα αγώνα, για την ομάδα μπάσκετ που κέρδισε με το εμφατικό 92-57 τον Κολοσσό, που είναι αρκετά πιθανό να βρεί αντίπαλο και στα playoff . Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν μόλις το τέταρτο ξεκούραστο απόγευμα στο ΟΑΚΑ φέτος για την Α1, μετά τα ματς με Τρίκαλα, Ρέθυμνο και Κόροιβο και το πρώτο γενικά μετά το παιχνίδι στην Πάτρα, αφού τα προηγούμενα τέσσερα κρίθηκαν στο τέλος (και χάσαμε τα τρία) .. Βέβαια παρά τη νίκη η τρίτη θέση παραμένει μόνο μαθηματικός στόχος, αφού θα πρέπει να κερδίσουμε και τα δυο επόμενα ματς (με πρώτο τον ΠΑΟ εκτός έδρας) ενώ ο Άρης να χάσει όλα τα υπόλοιπα (και από τον Κολοσσό εντός) .

Η ομάδα έπαιξε από την αρχή δυνατά, και παρά τα λάθη και τις επιπολαιότητες κράτησε τον έλεγχο για όλο το 40λεπτο, ενώ απέφυγε και τις ... παιδικές ασθένειες στο τέλος .. Θα μπορούσε να έχει ήδη έρθει ο 6ος ξένος ώστε να έβρισκε και χρόνο να ενσωματωθεί πριν τα playoff, αλλά η θέση του αντικαταστάτη του Phil Scrubb παραμένει πρακτικά κενή εδώ και ένα γύρο αφού δεν έχει έρθει ακόμα κάποιος ..

Αν δεν ήταν στη Γερμανία με την Εθνική ο Μωραϊτης λογικά θα έπαιρνε αρκετό χρόνο συμμετοχής, αλλά από το ματς σίγουρα μένει η εξαιρετική παρουσία του Καλαμπόκη που είχε 17π με άψογα ποσοστά σε λιγότερο από 16', η δυναμική εμφάνιση του Miloseic (15π σε 18') που θα πρέπει να ανεβάσει ταχύτητα ενόψει playoff αλλά και η επιστροφή στο παρκέ των Brown-Hairston, που ναι μεν δεν ήταν 100% έτοιμοι αλλά κάνουν περισσότερες τις επιλογές του Zdovc .

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: