3.12.16

ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΒΟ

Σαν να μην έφταναν η δεδομένη απουσία του Βασιλειάδη και η αμφίβολη συμμετοχή του Μαυροειδή, που δεν έπαιξε στην Πολωνία, ήρθε και η εμπλοκή του Mike Dixon σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Παρασκευής και ήρθε κι έδεσε.. Ο Αμερικανός guard φέρεται να παραβίασε stop και να συγκρούστηκε με άλλο αμάξι το οποίο με τη σειρά του παρέσυρε και σκότωσε έναν 64χρονο οδοκαθαριστή ... Τα ρεπορτάζ λένε πως το αλκοτέστ του ήταν καθαρό.. Αργά χθες το απόγευμα ο Dixon αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα μέχρι να οριστεί δικάσιμος και δεν προβλέπεται να αγωνιστεί ούτε σήμερα ούτε στην Ουγγαρία, με το αγωνιστικό κομμάτι στη συγκεκριμένη περίπτωση να περνάει σαφέστατα σε δεύτερη μοίρα.

Με αυτά και μ'αυτά το αποψινό ματς με τον Κόροιβο μόνο διαδικαστικού χαρακτήρα δε μπορεί να είναι.. Οι τρείς παίκτες που λείπουν έπαιζαν 64' (από τα 200' κάθε αγώνα, δηλαδή το 32%) και σκόραραν 34,25 σε κάθε ματς της Α1... Η αναπλήρωσή τους είναι παραπάνω από ζήτημα και θα πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία και να δώσουν λύσεις οι Σκουλίδας-Τσαλμπούρης-Μωραϊτης αλλά και ο Λαρεντζάκης .. Οι φιλοξενούμενοι σε σχέση με το ματς Κυπέλλου που είχαν έρθει ξανά στο ΟΑΚΑ, έχουν μια αλλαγή με τον Pollard στη θέση του Ritcart.

Ο Κόροιβος ήταν ο κακός μας δαίμονας καθώς μας είχε κερδίσει τέσσερις φορές σε ισάριθμες αναμετρήσεις μέχρι και την πρεμιέρα της προπέρσινης Α1. Από τότε μετράμε μόνο νίκες.
Στις 5 Απρίλη του 2014, για την Α2, είχαμε χάσει στα Λιόσια με 60-67 με αρκετές ελλείψεις λόγω τραυματισμών (και βασική αυτή του Stefan Nikolic που ήταν ο βασικός μας playmaker τότε). Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είχε χρησιμοποιήσει τους  : Παναγιωταρά, Παπαντωνάκο, Φαλέκα 4, Καράμπουλα 10, Πολυτάρχου 17, Τσιότρα 4, Γκιζόγιαννη 8, Παπαδιονυσίου, Τσιάκο 2, Δέσπο 15, Στούκα .
Στις 24 Γενάρη 2015, είχαμε κερδίσει με 76-67 στην πρεμιέρα του 2ου γύρου και του Malik Hairston στα κιτρινόμαυρα. Ο Dragan Sakota είχε χρησιμοποιήσει τους : Παπαντωνίου 5, Delininkaitis 8, Sakota 9, Πολυτάρχου, Hairston 11, Williamson 4, Αθηναίου 12, Milosevic 3, Mensah-Bonsu 13, English 11 .
 Στις 6 Φλεβάρη του 2016 κερδίσαμε με όπλο την άμυνα 70-49 τον Κόροιβο, με τον Μαυροειδή που μάλλον θα λείψει σήμερα να έχει 16π-8ρ, και τη 'βόμβα' Christmas να αγωνίζεται για τελευταία φορά με τα κιτρινόμαυρα. Ο Jure Zdovc χρησιμοποίησε τους : Παπαντωνίου 2, Sakota 11, Hairston 7, Milosevic 9, Μαυροκεφαλίδη 5, Carter, Brown 8, Κατσίβελη 4, Καλαμπόκη 8, Μαυροειδή 16, Christmas .

Δεν υπάρχουν σχόλια: