27.3.17

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΠΙΕ ΝΕΡΟ..


Ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να πάρει ένα ροζ φύλλο αγώνα απέναντι σε κάποιον από τους δυο.. Μπορεί να έπαιξε δυο παρατάσεις, όπως πέρσι στο 2ο γύρο με τον Ολυμπιακό, αλλά στο τελευταίο έξτρα πεντάλεπτο κατάρρευσε (επιμέρους σκορ 3-22) όπως έγινε και πέρσι στον 3ο ημιτελικό.. Έτσι γνώρισε την ήττα με μεγάλη μάλιστα διαφορα (87-106, 19π)  από τον Παναθηναϊκό και δεν μπόρεσε να προσφέρει τη χαρά μιας νίκης στους περισσότερους από 6 χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο... Πλέον μετράμε 'αισίως' 15 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τους δυο από τότε που επιστρέψαμε στην Α1, ενώ τους έχουν κερδίσει οι Κηφισιά, Κολοσσός, ΠΑΟΚ, Άρης αυτή την τριετία..
Κάτω από το καλάθι, παρά  τους 49π που έβαλαν οι Singleton-Μπουρούσης-Gist, δεν είχαμε τόσο μεγάλο  πρόβλημα καθώς η τριπλέτα των Λουκά-Elonu-Μαυροειδή στάθηκε αρκετά καλά (42π).. βέβαια οι αντίπαλοι ψηλοί μάζεψαν 27 ρημπάουντ έναντι 19 των δικών μας, με συνέπεια να έχουμε συνολικά 17 λιγότερα (32-49). Οι Ukic, McGrath κατάφεραν να ματσάρουν την μοναχική παρουσία του Calathes, αλλά η διαφορά στις θέσεις 2-3 ήταν τεράστια... Απέναντι στους Feldeine, James, KC Rivers που φόρτωσαν με άλλους 38 πόντους το καλάθι μας είχαμε τον άποντο (για ακόμα ένα ματς) Βασιλειάδη, τον Λαρεντζάλη που αποβλήθηκε από χαζό φάουλ μένοντας στους 5π, και τον Dixon που έμεινε ανεξήγητα εκτός αγώνα προσφέροντας μόλις 4 πόντους στα 12' που έπαιξε ..

Ακόμα κι έτσι πάντως θα μπορούσαν οι παίκτες του Μανωλόπουλου να φτάσουν στη νίκη, αν η διαιτησία δεν έδινε όχι απλά τα σπόρια, αλλά όλο το ...καρπούζι στους πράσινους.. Με 33 φάουλ χρεώθηκε η Α.Ε.Κ. καθώς σφυριζόταν κάθε επαφή, και μόλις με 21 ο ΠΑΟ Superfoods, στον οποίο υπήρχε χαρακτηριστική ανοχή ..

Κι ένα βίντεο από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: