2.11.17

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕ..


 Μπορεί να μπήκαμε στον Νοέμβρη αλλά η ομάδα συνεχίζει να προβληματίζει.. Απέναντι στην μέτρια Rosa Radom, της μιας ουσιαστικά βασικής πεντάδας και που κατέβηκε με 10 παίκτες όλους κι όλους, δυσκολεύτηκε αφάνταστα, καθώς βρέθηκε για πολλοστή φορά να κυνηγάει το σκορ, μέχρι να φτάσει -έπειτα από παράταση- στην πρώτη επιτέλους εντός έδρας νίκη στο φετινό BCL. Τουλάχιστον παραμένει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. Βέβαια για να την διεκδικήσει θα πρέπει να μη χάσει άλλο ματς στο ΟΑΚΑ και να ψάξει για τουλάχιστον δυο νίκες εκτός Ελλάδας.. Και οι εμφανίσεις μόνο για κάτι τέτοιο δε συνηγορούν..
Η ομάδα δυστυχώς έχει σημαντικά προβλήματα και μόνο ομάδα δεν δείχνει μέσα στο παρκέ.. Μείναμε κοντά στο σκορ παρά την κάκιστη άμυνα χάρη στα σουτ του Harris (τέλειωσε με 18π αλλά και 13ρ-3ασ)και του Sakota (6/12 3π), που πήραν βοήθειες από τον Green (15π-6ασ-2κλ) μόνο στο τέλος (αξιοπερίεργο αυτο που συμβαίνει με τον Αμερικανό playmaker που δείχνει σε άλλο γήπεδο μέχρι το 30' και σούπερ από εκεί και μετά, όπως έκανε και στη Βενετία πχ). Πέρα από αυτή την τριάδα θετική παρουσία είχαν οι Λαρεντζάκης (παρά την αστοχία από τα 6μ75, έβαλε σημαντικά σουτ) και Ξανθόπουλος (6ασ, 1κλ).
Αν το τεχνικό team είχε διαβάσει καλύτερα την αντίπαλο τα πράγματα θα ήταν σαφέστατα πιο απλά.. Δε χρειαζόταν να μπούμε στην παράταση για να δούμε ότι έχουν περιορισμένες λύσεις και φορτωμένες με φάουλ ώστε να μην κυνηγάμε να τους βγάλουμε έξω με 5 για παράδειγμα.. Δεν υπήρχε λόγος να εμμένουμε σε small ball σχήματα όταν δεν έβγαιναν, να μαρκάρει συνέχεια ο Μαυροειδής τον αντίπαλο playmaker (και να μένει ο Green κάτω από το καλάθι με τον αντίπαλο σέντερ..), να παίζουμε με μόλις 9 παίκτες αυτοακυρώνοντας το βάθος του πάγκου και την υπεροπλία έναντι των Πολωνών.. Δεν έχει λογική να μπαίνουμε χαλαροί στο ξεκίνημα του αγώνα και στο τρίτο δεκάλεπτο και να κυνηγάμε συνέχεια το σκορ..

Βίντεο από τον αγώνα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά το μπασκετ είναι πολύ ωραίο άθλημα δεν χρειάζεται η ομαδα μας να το κακοποιεί με τέτοιο τρόπο φέτος

Ανώνυμος είπε...

Καμία φορά πρέπει να ζήσεις κάτι πολύ χειρότερο για να εκτιμήσεις κάτι...Γιούρι Ζντοβτς Μάικλ Ντιξον μην πω και Ρανταμ Φαλκερ συγγνώμη για όλα όσα έλεγα πέρυσι...Πάντως κλαίωαπτα γελια με τα σχόλια σας στο βίντεο να στα καλά παιδιά και υπομονή για φέτος. Θεωρώ μονόδρομο ότι κάποια στιγμή θα αλλάξει ο κόουτς αλλά νομίζω ότι και το ροστερ παρά τα θρυλουμενα το καλοκαίρι είναι φτωχοτατο. Μπαρλοου Ντελροι Ελονου είναι επιπέδου Τρικάλων για μια καλή εμφάνιση δυο χάλια...Σι ανύπαρκτος και το μεγάλο ερωτηματικό Γκριν και Χάρις. Προφανώς αυτός ο κόουτς δεν μπορεί να τους εκμεταλευτει...επισης μια πληροφορια που δεν εχει επιβεβεωθει είναι ότι το κορίτσι πίσω από τη μπασκετα που κέρδισε δικαίως τα κοντινά πλάνα είναι του Ελονου το γκερλφριεντ...