3.12.17

ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΒΒΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ


Το Λαύριο (Megabolt) αντιμετωπίζει απόψε η ομάδα μπάσκετ έχοντας  φυσικά στόχο τη νίκη ώστε να πάει με ηρεμία στη Γερμανία για τον 'τελικό' της Τετάρτης. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ αναμένεται να έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά τον Βασίλη Καββαδά, ενώ σε ξένους παρά τα αντίθετα που κυκλοφόρησαν στο 15μερο της διακοπής δεν υπήρξε κάποια αλλαγή. Το Λαύριο είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, με έναν προπονητή (Σερελής) που είναι στον πάγκο της πάρα πολλά χρόνια (από τα τοπικά μέχρι τα σαλόνια της Α1) και με σχετικά σταθερό κορμό για ομάδα της Α1. Έμειναν οι Nixon & Grey από τους περσινούς ξένους μαζί με τους Γιαννακόπουλο, Περράκη, Κακλαμανάκη. Το καλοκαίρι πήρε τους McKenzie Moore που συστήθηκε στον Προμηθέα, τον Meier που είχε παίξει στον Απόλλωνα πρόπερσι, και τους Wiggins-DJ Johnson ενώ πρόσθεσε και την εμπειρία του Βεργίνη. Έχει τρεις νίκες σερί, ισοβαθμούμε μαζί με 4-2 στην 4η θέση και αν μπούμε με το γνωστό μπλαζέ-νωχελικό ύφος που συνήθως κάνουμε φέτος θα έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα..

Το αποψινό θα είναι το 5ο παιχνίδι μας στο Λαύριο στην ιστορία μας .


Τον Απρίλη του 2012, κερδίσαμε με 70-77 στο Λαύριο (ήμασταν τότε μόλις η 2η ομάδα που περνούσε με διπλό από εκεί) με μια πολύ καλή εμφάνιση του Αντώνη Μάντζαρη (27π, 9/10 2π, 2/3 3π). Παίξαμε με : Νοέα 2, Βασιλόπουλο 8, Τζόλο, Κούρτη 10, Σιαμανδούρα, Σκλάβο 14, Δέσπο 4, Φαλέκα 12, Μάντζαρη 27 και στον πάγκο ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Τον Μάρτη του 2014, κερδίσαμε με 66-74 στην πορεία για την επιστροφή στην Α1, με κορυφαίο τον Μιχάλη Πολυτάρχου (19π με 5/6 3π). O Βαγγέλης Ζιάγκος είχε χρησιμοποιήσει τους : Παναγιωταρά 3, Παπαντωνάκο 5, Φαλέκα 7, Καράμπουλα 13, Πολυτάρχου 19, Τσιότρα 3, Γκιζόγιαννη 8, Παπαδιονυσίου, Τσιάκο 13, Δέσπο 2, Στούκα 1
  Το 2015/16 στις 18/10 κερδίσαμε δύσκολα ξανά, με 65-70. Ο Dragan Sakota χρησιμοποίησε τους : Anosike 1, Παπαντωνίου 4, Sakota 7, Hairston 13 (5ρ, 3ασ, 2κλ), Milosevic 10 (9ρ), Scrubb, Μαυροκεφαλίδη 11 (6ρ, 3ασ), Carter 12 (4ρ, 3ασ, 4κλ, 1κψ), Καλαμπόκη 3, Warren 9 (8ρ, 6ασ)
 Πέρσι στις 28 Γενάρη κερδίσαμε ξανά, και πάλι δύσκολα με 84-87 με βολές του McGrath στα 7" αφού το τρίποντο του Nixon στην εκπνοή ήταν άστοχο. Ο Jure Zdovc χρησιμοποίησε τους : Ukic 16, McGrath 5, Elonu 4, Sakota 13, Χαριτόπουλο 2, Dixon 17, Λαρεντζάκη 19, Σκουλίδα, Williams 9, Τσαλμπούρη 2.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτίλα!! Χάσαμε κατά κράτος επί 40 λεπτά από το Λαύριο όπως χάσαμε από τον Κολοσσό ενώ δεν κερδίσαμε ούτε τον φετινό Άρη που είναι της πλάκας. Συγγνώμη αλλά Λαύριο και ειδικά ο Προμηθέας δείχνουν πολύ καλύτερες ομάδες από την ΑΕΚ την φετινή που θα δώσει μάχη για την 4αδα (ανέκδοτο όσα ακούγαμε για κλείσιμο ψαλίδας με το δίπολο) Τώρα στο πρωτάθλημα έχουμε Ολυμπιακό εντός και παοκ εκτός...Στη δε Ευρώπη το μήνα Δεκέμβρη θα φανεί αν έχει μέλλον η ομάδα. Σερί Μπαιροιτ και Εστουντιάντες εκτός και Βενέτσια στο ΟΑΚΑ. Με την εικόνα που εχω δει σε όλα τα ματς με εξαίρεση 2 (παο και Βενέτσια) πιο πιθανό να τα χάσουμε όλα.
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω μόνο εμάς κύριε Χαρίδημε ενοχλεί το να τρώνε τη θέση του Άτιτς ο προκλητικά ράθυμος Μπάρλοου με τον ελάχιστο Σι?
Είναι χρόνος αυτός που δίνει στο Λαρεντζάκη φέτος?
Ο Ντελρόι θεωρεί ότι είναι καλός στο ένας εναντίον ενός όταν δεν μπορεί να βάλει ούτε ένα λει απ?
Άμυνα της πλάκας χαμένα ριμπάουντ συνέχεια λάθη στην επαναφορά συνέχεια επιθετικά συστήματα ανύπαρκτα τι να πρωτοπώ...Αποκορύφωμα να μένουν 3 δευτερα για το τέλος ημιχρόνου να χουμε μπάλα παίρνει ταιμ αουτ και από την επαναφορά φάγαμε καλάθι...
Σούλης Μαρκόπουλος χτες λέω εγώ και σουτάρισμα Μπάρλοου Σι αρχικά για Άτιτς και ένα ξένο στο 3 Και στο ποιντ γκαρντ έχουμε θέμα αλλά θεωρώ ο Σούλης θα αξιοποιούσε το Μωραιτη
Άλλα έλεος κάτι πρέπει να γίνει άμεσα η ομάδα είναι ανυπόφορη ακόμα και με Πανιώνιο η Ρόσα Ράντομ στο οακα

haridimos είπε...

Τραγική η ομάδα σε όλα τα επίπεδα..
15 μέρες προετοιμασία για να δουμε αυτό...
Η ομάδα θα φτύσει αίμα για να πάρει διπλό στην Α1 αν δεν αλλάξει νοοτροπία (που δε φταινε οι παίκτες αλλά αυτός που δεν τους την εμφυσεί) συνεπώς θα δυσκολευτεί να πάει πάνω από 6η .
Προμηθέας απείρως πιο στρωμένη ομάδα, το Λαύριο πιο ισορροπημένη και αν ανέβουν ΠΑΟΚ (που ηδη στρώνει) και Αρης θα έχουμε ζόρια ..
Για δίπολα και λοιπά είναι ανέκδοτο και να τα συζητάμε..

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη για δύο ματς με τον Παο και τη Βενέτσια αξίζει τόση εμπιστοσύνη αυτό το τεχνικό επιτελείο? Που χάσαμε ολοκληρωτικά από Εστουντιάντες και Μπάνβιτ στο ΟΑΚΑ μας έκαναν πλάκα Κολοσσός Λαύριο και ο πεθαμένος φέτος Άρης στην έδρα τους? Που ιδρώσαμε να κερδίσουμε Ρόσα Ράντομ Πανιώνιο Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ? Και το κυριότερο είναι η εικόνα της ομάδας.
Κάψαμε και φέτος το πλάνο με τους νέους για να χουμε ρεκόρ 4-3 στο πρωτάθλημα χωρίς να χουμε παίξει με οσφπ και παο και το πιθανότερο θα χουμε μείνει εκτός Ευρώπης από το Δεκέμβρη
Πραγματικά απαράδεκτος ο Μπάρλοου και ο Σι του ύψους και του βάθους ο Χάρις με τον Γκριν αλλά αν οι αλλαγές περιοριστούν στο να φύγουν δυο Αμερικάνοι και να ρθουν δυο άλλοι δεν σώζεται ούτε στο ελάχιστο κάτι από μια χαμένη χρονιά
Ευχαριστούμε τον κόουτς Μανωλό που ξεκίνησε με την αθλητική αμερικάνικη πεντάδα μας είχε λείψει...

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος ειπε στη συνέντευξη εντωμεταξύ μας έκανε κακό η διακοπή... Ναι μεγάλε γιατί στο τελευταίο ματς με τον Πανιώνιο παίξαμε μπασκεταρα και χάσαμε το ρυθμό