25.1.18

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχθηκε και στο ματς με τη SIG Strasbourg η ομάδα μπάσκετ καθώς, ενώ έπαιξε υποδειγματικά στο πρώτο μέρος χρησιμοποιώντας το βάθος του ρόστερ της, πλήρωσε πανάκριβα το αμυντικό blackout στο τέλος της 3ης περιόδου, όταν το 57-50 έγινε 57-58 και το ματς έγινε ντέρμπυ, αλλά και στις αρχές της 4ης, όταν οι Γάλλοι προηγήθηκαν με 10π εκμεταλλευόμενοι και τις κακές επιθετικές μας επιλογές..

Κι ακόμα περισσότερο γιατί ενώ κατάφερε με πίεση να γυρίσει το ματς στο τέλος και να έχει τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη στην τελευταία επίθεση των 14", έκανε ότι χειρότερο μπορούσε να κάνει σε αυτήν (κι ενώ είχε προηγηθεί timeout).. Ο Green κράτησε πολύ ώρα τη μπάλα, δεν έδωσε στον Ξανθόπουλο που ήταν ελεύθερος στη γωνία, ούτε στον Sakota, ούτε επιχείρησε σουτ, αλλά έδωσε στο τέλος τον Barlow -που ήταν στο παρκέ αντί του Harris εκείνη τη στιγμή- που έκανε ...άκυρο πήδημα όταν δεν πήρε φάουλ από τον Bost..
Πλέον η πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης ΔΕΝ περνάει μέσα από τα χέρια της και είναι εξαιρετικά δύσκολη. Οι δυο νίκες στα εναπομείναντα ματς δεν εξασφαλίζουν είσοδο στην πρώτη τετράδα του ομίλου καθώς είναι εξαιρετικά πιθανή η παρουσία μας σε πολλαπλή ισοβαθμία που θα μας αφήνει εκτός..  Ο όμιλος παραμένει ροντέο και τα μόνα δεδομένα σήμερα είναι πως η Banvit έχει προκριθεί (χωρίς να έχει εξασφαλίσει ακόμα το πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα και το πλεονέκτημα της ρεβάνς στα knock-out) ενώ η Rosa έχει αποκλειστεί, ενώ οι ομάδες που βρίσκονται στο 7-5 πάνω από μας έχουν εξασφαλίσει τουλάχιστον τη συνέχεια στο FIBA Europe Cup σε αντίθεση με την Α.Ε.Κ. που αν δεν προσέξει στη Ljubljana μπορεί να βρεθεί κάτω από την Olimpija στην 7η θέση..

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι


Ακολουθούν τα σενάρια με τα οποία μπορεί να προκριθεί η ομάδα στους 16.

Με ήττα στη Λιουμπλιάνα

Αν στα άλλα έχουμε νικη Banvit στη Μαδριτη και της Venezia στη Γερμανία την 13η
και νικη Venezia την 14η. παμε σε τριπλή με Bayreuth-Estudiantes και θέλουμε νικη με 9 ποντους για να βγουμε 4οι σε τριπλη με Estudiantes-Bayreuth)

Με νικη στη Λιουμπλιανα

1/ νικη Estudiantes, Bayreuth την 13η - νικη Venezia, Strasbourg την 14η . περναμε σε 4πλη με Bayreuth, Estudiantes, Venezia.
2/ νικη Estudiantes, Bayreuth την 13η - νικη Εstudiantes, Strasbourg την 14η. Θελουμε νικη με 8π για να περασουμε τους Γερμανους.
3/ νικη Estudiantes, Venezia την 13η - νικη Estudiantes την 14η. Ισοβαθμουμε στην 3η μαζι με Strasbourg-Venezia και περνάμε.
4/ νικη Estudiantes, Venezia την 13η - νικη Estudiantes την 14η. Ισοβαθμουμε στην 4η με Venezia και περνάμε
5/ νικη Banvit, Bayreuth την 13η - νικη Venezia, Banvit την 14η. Τετραπλή στην 2η θεση με Bayreuth, Strasbourg, Venezia & περναμε .
6/ νικη Banvit, Bayreuth την 13η - νικη Venezia, Strasbourg την 14η. Τριπλη στην 3η θεση με Bayreuth, Venezia & περναμε.
7/ νικη Banvit, Bayreuth την 13η - νικη Estudiantes, Strasbourg την 14η. Τριπλή με Bayreuth, Estudiantes θελουμε νικη με 9π.
8/ νικη Banvit, Venezia την 13η - νικη Venezia, Banvit την 14η. Ισοβαθμουμε στην 3η με Strasbourg. περναμε.
9/ νικη Banvit, Venezia την 13η - νικη Venezia, Strasbourg την 14η. Μονοι 4οι .
10/νικη Banvit, Venezia την 13η - νικη Estudiantes, Banvit την 14η. Ισοβαθμουμε στη 2η με Estudiantes, Strasbourg, Venezia & περναμε.
11/νικη Banvit, Venezia την 13η - νικη Estudiantes, Strasbourg την 14η. Ισοβαθμουμε στην 3η με Estudiates, Venezia & περναμε.

(στις πενταπλές αποκλειόμαστε)

Ωραίες οι πολυθρόνες αλλά αν δεν έρχεται το αποτέλεσμα είναι μαχαιριά..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρηδημε , δεν υπαρχει σοβαρο πλανο στη ΚΑΕ το εχουμε πει εδω και καιρο . Καλυτερο θα ηταν να βαζαμε τα πιτσιρικια και να χαμε μεσο ορο ηλικιας τα 20 με 25 χρονια παρα αυτο που βλεπουμε σημερα με βετερανους τυπου Ξανθοπουλου, Βασιλοπουλου Μαυροειδη αλλα και ξενω τυπου Γριν και Τζειμς. Να αναλαμβανς η διοικση ενα τετοιο project και ας τερματιζαμε 8οι με τη προοπτικη να αναδειξουμε νεα γενια Ελληνω παικτων που στη συνεχεια να τους δεναμε στην ομαδα με την αναλογη αυξηση μπατζετ .

θα ηθελα επισης την αποψη σου για την ποδοσφαιρικη πορεια για φετος τι βλεπεις

Nikos VLG

Ανώνυμος είπε...

Πως σου φανηκε η ταινια?

haridimos είπε...

Δεν την έχω δει ακόμα - αύριο θα πάω οικογενειακά (ελπίζω)

Ανώνυμος είπε...

Πάω να δω τη ταινία Δαναό τώρα ,

Φορτσα ΑΕΚΑΡΑ


Nikos VLG