28.1.18

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δεύτερο σερί διπλό για την ομάδα μπάσκετ που πέρασε και από τα -κιτρινόμαυρα- Τρίκαλα μετά από τη Χαλκίδα κόντρα στην Κύμη. Αυτή τη φορά η νίκη δεν ήρθε αγχωτικά αφού παίζοντας σοβαρά και μυαλωμένα στο 2ο ημίχρονο επικράτησε με άνεση των γηπεδούχων, που ξέμειναν από λύσεις βέβαια με τραυματισμούς και αποβολές με φάουλ. H υπεροπλία κάτω από τη ρακέτα ήταν εμφανής καθώς είχαμε 31-47 υπέρ μας στα ρημπάουντ (26-17 στη δική τους, 5-30 στη δική μας) με τους Καββαδά αλλά και τον Μαυροειδή στο 2ο, να μην έχουν πρακτικά αντίπαλο. Για δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς, πήραμε σκορ από τη frontline μέσα στο ζωγραφιστό και πήραμε και δεύτερο σερί ροζ φύλλο αγώνα..
Η ομάδα σαφέστατα λειτούργησε καλύτερα όταν έπαιξε με τον Βασιλόπουλο στο '3' (που ήταν εξαιρετικός, κάνοντας τα απλά που είναι ίσως και τα πιο δύσκολα) και τον Ξανθόπουλο δίπλα από τον Green για να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία.  Από εκεί και πέρα σίγουρα θα πρέπει να διορθώσουμε τα ποσοστά μας από τα 6μ75.. Στα Τρίκαλα τα μόλις 4/19 δε μας στοίχισαν αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε στην πορεία.. Μόλις 10οι ήμασταν στο φινάλε του πρώτου γύρου στην Α1 με 33,6% .
Δε χρησιμοποιήθηκε δευτερόλεπτο στο β ημίχρονο ο Harris, και σήμερα η ΚΑΕ ενημέρωσε πως έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα κι έτσι κρίνεται αμφίβολη η παρουσία του στη Λιουμπλιάνα την Τρίτη..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρηδημε ειδες τη ταινια ?

Παθαμε πλακα , την ειδαμε Δαναό , σχεδόν γεμάτη η αίθουσα , πιστεύω ανέλπιστα καλα.
Όλος ο κόσμος χειροκρόταγε στο τέλος.

Κερδίσαμε γιατί.... δε μπορούσαμε να χάσουμε..

Nikos VLG

haridimos είπε...

Εξαιρετική η ταινία.
Την είδα με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου το Σάββατο.
Και μόνο για την ταινία ο Μάκης μπαίνει στο Πάνθεον ..