10.11.18

ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΑΠΟΨΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ


Τον Χολαργό υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ η Πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Κ. για την 5η αγωνιστική της Α1, ελπίζοντας να ξεκινήσει ένα σερί νικών ανάλογο με αυτό του BCL και στο πρωτάθλημα. O Luca Banchi δε θα έχει και πάλι στη διάθεση του τους Καββαδά, Ξανθόπουλο και Sakota και αναμένεται να πάρουν και πάλι χρόνο συμμετοχής οι Μωραϊτης-Τσαλμπούρης, ίσως και ο Ρογκαβόπουλος. Άλλο ένα κίνητρο για τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο - πέρα από το γεγονός πως με το σημερινό εισιτήριο θα μπορεί κάποιος να δει και το ματς της Τρίτης με τη Lietkabelis.
 Τον Χολαργό του Λυκογιάννη (που με τον Κολοσσό μας νίκησε και τις δυο προηγούμενες χρονιές) τον αντιμετωπίσαμε και στο τελευταίο φιλικό της σεζόν όταν τραυματίστηκε ο Ξανθόπουλος, με το ματς να είχε δυο εικόνες..μια κακή στο πρώτο οκτάλεπτο και στο τελευταίο πεντάλεπτο για μας, και πολύ καλή στο υπόλοιπο διάστημα - τελικό σκορ 91-88. Οι νεοφώτιστοι στηρίζονται αρκετά στους ξένους τους .. Okerafor, Dar.Dorsey, Love, Hawkins στην περιφέρεια, Fitzpatrick, Agbelese στην frontline. Από τους έλληνες ξεχωρίζει ο Vlado Jankovic ενώ υπάρχουν και οι πρώην παίκτες μας Καμπερίδης, Σκουλίδας μαζί με τους Π.Καλαϊτζάκη, Σπυριδωνίδη, Κώττα, Ραλλάτο.
Είχαμε υποδεχτεί ξανά το Χολαργό, στις 5 Γενάρη του 2013 για τη Β Εθνική στο κλειστό των Λιοσίων. Ο αγώνας κρίθηκε στην παράταση (73-73 κδ) με την Α.Ε.Κ. να κερδίζει 88-85. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είχε χρησιμοποιήσει τους: Σιαμανδούρα, Φαλέκα 19 (2), Τζόλο 3 (1), Πολυτάρχου 16 (3), Κουκουράβα 7, Γκιζόγιαννη 19, Βεσκούκη 2, Κοψαύτη 5, Δέσπο 17, Βαβάτσικο.
Μόνο ο Φαλέκας σαν βοηθός προπονητή παραμένει πλέον στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: