30.12.18

ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ

Με νίκη έκλεισε η Βασίλισσα μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία καθώς μέσα στο 2018 κατέκτησε τόσο το Κύπελλο Ελλάδας μετά απο 17 χρόνια, όσο και το Basketball Champions League βάζοντας το 3ο αστέρι στο σήμα της με το 3ο ευρωπαϊκό, 18 χρόνια μετά το 2ο και 50 από το 1ο.  Οι παίκτες του Banchi επανήλθαν στις νίκες μετά τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό κερδίζοντας τον Πανιώνιο με 73-62 ικανοποιώντας τους περίπου 5000 θεατές που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.
Φυσικά κομβικό ρόλο στην κατάκτησή του ροζ φύλλου αγώνα έπαιξε ο Vince Hunter που όχι μόνο ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά ήταν για ακόμα μια φορά και με διαφορά ο MVP της ομάδας.. Βέβαια θα πρέπει παραπάνω από άμεσα να μπει στο ρόστερ κάποιος παίκτης που να μπορεί να του δίνει τις απαραίτητες ανάσες χωρίς να γίνεται βορά στους αντιπάλους καθώς ο Roberson δεν μπορεί να το κάνει αυτό όπως έχει φανεί ξεκάθαρα τόσο καιρό.. Είτε θα πρέπει να γυρίσει στην ενεργό δράση ο επιρρεπής σε τραυματισμούς Καββαδάς, είτε να έρθει κάποιος νέος από την ξένη αγορά λογικά (και αφού διευθετηθεί η μικρή οικονομικά εκκρεμότητα που έχει επιφέρει την απαγόρευση από τη FIBA).

 Λύση συνεργασίας με Μέις
Ίσως βέβαια να έρθει νωρίτερα ο αντικαταστάτης του Xavier Rathan-Mayes που λύθηκε κοινή συναινέσει τη συμβόλαιό του αμέσως μετά τον αγώνα. Ο διεθνής Καναδός δεν μπόρεσε όλο αυτό το διάστημα να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα και μάλλον δυσκόλευε το παιχνίδι της ομάδας αντί να το διευκολύνει, ειδικά στην άμυνα...

Δείτε βίντεο από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: