13.10.19

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ

Αν και ήταν μπροστά και με σχετική άνεση για 38' η Α.Ε.Κ. κατάφερε να χάσει τελικά από τον Ήφαιστο δεχόμενη ένα 24-12 σερί στο τελευταίο δεκάλεπτο.. Χαρακτηριστικό πως σκόραρε μόλις 5π για ένα επτάλεπτο (όταν το 48-59 έγινε 65-64) καθώς ήταν τραγική στην επίθεση και κακή στην άμυνα.. Έτσι ήδη από την 3η αγωνιστική βρίσκεται δυο νίκες πίσω τόσο από την ομάδα της Λήμνου όσο και από το Περιστέρι, που υποδέχεται το Σάββατο μετά την ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Orthez την Τετάρτη..
Η ομάδα πλήρωσε την καλοκαιρινή της επιλογή να μην πάρει βασικό ξένο ή έλληνα play maker -μόνο τον Γκίκα που είναι αναπληρωματικός και έλειπε στη Λήμνο λόγω τραυματισμού- και να μοιράζει τον περισσότερο χρόνο στο '1' στους Τολιόπουλο και Ray που όμως δεν είναι άσοι και δυσκολεύονται όταν τους πιέζει (φυσιολογικά) ο αντίπαλος.. Δεν είναι τυχαίο πως στο 7λεπτο blackout έχασε τόσες φορές την κατοχή της μπάλας.. Ούτε φυσικά πως είναι 13η σε αριθμό ασιστ στη φετινή BasketLeague - μόνο το Ρέθυμνο έχει λιγότερες..
Ακόμα κι έτσι βέβαια θα μπορούσε να είχε πάρει το ροζ φύλλο αγώνα αν υπήρχε στοιχειώδης ευστοχία από τους περιφερειακούς (1/10 σουτ ο Langford, 2/8 ο Ray) αλλά και συνολικά στις βολές (16/25).. Ή φυσικά αν δεν επέμενε ο προπονητής στο δίδυμο Slaughter-Maciulis στην 4η περίοδο αντί των Κακλαμανάκη-Χρυσικόπουλου που ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικοί όσο χρησιμοποιήθηκαν αλλά ξεχάστηκαν στον πάγκο.. Ή αν έβαζε κάποια λεπτά το Μαυροειδή ώστε να πάρει εύκολους πόντους μέσα από τη ρακέτα..

Δείτε όλο το παιχνίδι από την ΕΡΤ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φοβερος ο Παπαθεοδωρου που μας φορτωσαν καταφερε να χασει το ματς μονος του απο το μανωλοπουλο το χαριτοπουλο και τον πελεκανο