28.10.19

ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.. Ή ΑΛΛΑΖΕΙ, Ή ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ..

Άλλη μια ήττα (75-67 από το Ρέθυμνο Cretan Kings) με κακή εμφάνιση πρόσθεσε η ομάδα μπάσκετ στο φετινό της ξεκίνημα στην Α1 που είναι στην ουσία το χειρότερο στην ιστορία της.. Γιατί με 1-4 ξεκίνησε και το 2009/10 και το 2014/15 αλλά στην πρώτη περίπτωση δεν είχαν δελτία οι ξένοι στα πρώτα παιχνίδια ενώ στην δεύτερη ήταν μια ομάδα με ξένους από τα 'πανέρια' και μετά ήρθε ο νυν μεγαλομέτοχος και άλλαξε επίπεδο.. Ενώ βρισκόμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική, έχει ΉΔΗ τρεις νίκες λιγότερες από τα αντίστοιχα περσινά ματς, αντί να κυνηγάει τη 2η θέση και το πλεονέκτημα στα ημιτελικά είναι ισόβαθμη στην τελευταία θέση και με δεδομένες τις αδυναμίες της σε παρκέ και πάγκο αλλά και με το πρόγραμμα στη συνέχεια (Πανιώνιο εντός, Ηρακλή & Λαύριο εκτός, Προμηθέα εντός) αν δεν αλλάξει κάποια πράγματα άμεσα και δραστικά, η ομάδα θα αλλάξει δυστυχώς στόχους προς τα πολύ παρακάτω..
Η ομάδα μπήκε εντελώς απροετοίμαστη και μπλαζέ, βρέθηκε να χάνει μέσα στο πρώτο εξάλεπτο με 17-3 και να κυνηγάει με το καλημέρα το σκορ.. Εδώ δεν μπορούσε να πάρει το ροζ φύλλο όταν είχε το προβάδισμα μέχρι το 30-35', θα το έκανε τώρα που ήταν συνέχεια πίσω ; Με την παρουσία Γκίκα-Τσαλμπούρη αλλά και Maciulis η ομάδα κάπως έδεσε και ροκάνισε στοιχειωδώς τη διαφορά.. Η επιλογή όμως να παίξουμε σε όλο το 2ο ημίχρονο χωρίς τον μοναδικό play maker που υπάρχει στο ρόστερ, να μη δοκιμαστεί ουσιαστικά ο Τσαλμπούρης στο 2ο (που χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο, εξέθεσε τον coach που τον έχει φέρει στην πόρτα της εξόδου) αλλά και να βγει απο την πεντάδα ο Τολιόπουλος στο τέλος (που επίσης εξέθεση τον προπονητή για το DNP της Τετάρτης), ήρθε και έδεσε με το γεγονός πως οι Langford & Sant-Roos δεν βγαινουν σχεδόν ποτέ από το παρκέ και νομοτελειακά μόνο φρέσκοι δεν είναι στο τέλος όταν κρίνονται τα παιχνίδια..
Ο Παπαθεοδώρου έχει καταφέρει -γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- με αρκετό budget στα χέρια του να φτιάξει το πιο ασύνδετο και με χτυπητές αδυναμίες ρόστερ της εποχής Αγγελόπουλου.. Χωρίς playmaker, χωρίς rotation, χωρίς αγωνιστικό πλάον πέρα από το να πηγαίνει η μπάλα σε Langford-Ray για heroball, χωρίς εμπιστοσύνη στους παίκτες του, χωρίς φυσικά ανάδειξη των όποιων νεαρών παικτών έχουν απομείνει..
Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ (άλλη μια ήττα σε νησί με μετάδοση Χατζηγεωργίου..)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν παει αλο κυριε χαριδημε αυτη ειναι η χειροτερη ΑΕΚ που εχουμε δει την 5ετια. Μονη λυση να ξανακατεβει παλι ο Ντραγκαν να σωσει οτιδηποτε αν σωζεται και να φερει και τον ντουσαν πισω αμεσα καβαλα σε ασπρο αλογο...